BENİM DE DİLEKLERİM VAR


Malum yaz iyice geldi günlükçüm. Bu magazin aleminin ünlümsüleri, meşhurumsuları, ortalarda arz-ı endam eylemeye başladılar. Ben de kendi çapımda dileklerde bulundum bu yıl için. Ne bileyim. Olur belki. Sen de dua et olur mu.. yoksa halimiz duman.

Yeşim Salkım, Hilal Cebeci’ye, kendi elleriyle, en köylü güzeli ödülünü, Hilal de Yeşim’e, en kara dul ödülünü versin ve bunu tedavi oldukları akıl hastanesinde yapsınlar.

İsmail YK, artık kaset, şarkı ve klip yapmasın. Almanya’ya kesin dönüş yapsın ve bahçesinde brokoli, avokado falan yetiştirsin.

Hüsnü Şenlendirici, kimseyle kırıştırmasın, kırıştıracaksa da yakalanmasın, yakalanırsa da kameralara öyle ebleh ebleh bakmasın. O nadide karısı da bir daha asla televizyona çıkıp çemkirmek zorunda kalmasın.

Banu Alkan, artık emekli olsun. . Bir çiftliğe yerleşip, mutlu mesut parmaklarının ucuna basa basa , neremi neremi diyerek şarkılar söyleyerek papatya toplasın. Mümkünse bu çiftlik, çok uzaklarda olsun.

Helin Avşar’ın single çıkaracağı haberinin, kamera şakası olduğu açıklansın. Türk Halkı her türlü kepaze sesi dinledi de, daha buna tam hazır olmayabilir.

Bet sesli ünlümsülere, zorla şarkı söyleten programı yapan arkadaşa, Vatan Şaşmaz ile Serap Ezgü’nün, çıplak sesli düeti, gece gündüz dinlettirilerek, bir daha yapmaması sağlansın.

Olcayto ile Elvis Erol, kargalardan dünya starı yaratma çalışmalarını, Cibuti veya Papua Yeni Gine’de, ya da bize en uzak yer neresiyse orada sürdürsün.

Sibel Can, bu yaz, karpuz gibi poposuna tanga giyip yakalanmasın!!! Yakalansa!!! bile bütün ana haber bültenlerinde, gözümüze gözümüze sokulmasın.

Seda Sayan ve Nihat Doğan evlensinler. O kadar çok çocukları olsun ki.. çocuk yapmaktan, program yapmaya fırsat bulamasınlar.

Ajda Pekkan, kendini daha fazla gerdirip, milleti germesin. Salyalarını silmek için, yanında selpak bulundursun.

Hangi kanalı açsak, karşımıza Şenay Düdük denen o hilkat garibesi kişilik çıkmasın.

Şebnem Şeyfır, yüksek yüksek tepelere, aşrı aşrı memleketlere, telli duvaklı gelin olsun. Anası da, kız oğlan kızının beline kırmızı kuşak bağlasın.

Magazin programlarında, sıfır beden ve sıfır zeka olan mankenciklerimize, genel kültür!!! soruları sorulup, zor durumda bırakılmasın.

Ahmet ile Yasemin, artık kavuşsun. Ya da tamamen bu işten vaz geçip, ahaliye eziyet etmesin.

Petek Dinçöz’e bir vasi tayin edilsin. Kendisinin her abuk subuk söyleminden sonra ağzına biber sürülsün.

Kazandığı üç kuruşla ve bin bir zorlukla yavrularını büyütmeye çalışan annelerin yaşadığı güzel ülkemde, üç kuruş fazla reyting için, yavrusunu bakıcılara bırakıp, gecenin yarıları, magazin mahkemelerinde çirkefe bulanan Gülben Ergen ile, ancak çıtır dalgametrelerine annelik yapmış olan Pınar Altuğ, Türkiye’nin en iyi annesi, yılın annesi, gibi ünvanlarla taçlandırılmasın. Çok isteniyorsa, kılın annesi, tüyün annesi seçilebilirler.

Haydi sen de söyle dileklerini günlükçüm..

Yorumlar

Deniz dedi ki…
aaaaamin :) magazin dünyasından daha ne isteriz!
uykucu dedi ki…
kılın tüyün annesinde iyice koptum.benden de dilekler:hülya ,kaya ve bilümum sülalesi aya giden ilk türkler olsun ama mekik orda bozulsun .mankenlere manken olmadan önce valla başka iş yapmıycam sözleşmesi imzalatılsın hele şarkı hiç söylemiycem maddesi konsun.kral tv paralı kanal olsun parasıda çok olsun, sadece orda klibi yayınlanan ucubik sanatçı müsvetteleri para yatırıp kendi kendilerini izlesin.bundan sonra en iyi resim yapan ,en iyi heykel yapan kimdir yarışmaları düzenlensin(heeeee ben birinci olcam)
Gamzeli dedi ki…
Oooo bende varım senin bu dileklerinde ona göre..Allah'ım ne olur kabul olsun yaaa....:))))))))))
anemon dedi ki…
ne güzel deyinmişsin bıktık anacığım sanki dünyada bir tek hülya bosandı bir o doğurdu zehra en güzel hamile ebru şallı en iyi anne adayı gülben ve ebru birde söyle bakıcan çocuğa böyle bakıcan sanki kendileri bakıp uykusuz kalıyor lar neyse bu böyle uzar gider benim kinim böylelrine dahada ortaya çıkar ...namus tmsali yaptılar basımıza böyllerini off bee bakmıyorum tvye bile öğğğğğğğ geldi basitliklerinden kendielrine bakmazlar birde bir kaç programa bunları yorumcu diye koymuşlar
Adsız dedi ki…
Aaaamiiiinnnnn İncegül'üm amin!!
renkler dedi ki…
Ne denir başka? Aminnn...
Annelog Atölye dedi ki…
Anneliği de magazin konusu yaptılar ya, pes!
Çok güzel özetlemişsin:)
Age35 dedi ki…
Aminnnn =))
Adsız dedi ki…
Ahmetle yasemin kim ule ? :D gülmeye gelmiştim eli boş dönmüyorum süpergülüm benim
Unknown dedi ki…
Yani ağzından bal damlamış.Kocaman AMİN..
DENİZCİM, sana rahatça deniz diyebilmek çok hoşuma gitti valla.:) Onlar istetecek bişeyler bulurlar, üzülme.:))

FİGENCİM, senin dileklerine de amin canım.:) Hakikaten, özellikle Hülyagillerin çarpık aile ilişkilerinden fenalık geldi hepimize.:))

GAMZELİCİM, hepimiz bir ağızdan amin desek, olur mu ki acep.:))

CİVCİVCİM, bunlardan kurtuluş var mı ki acep? Gerçekten tahammül sınırlarını aşıyorlar. Magazin programlarını geçtim, ana haberlerde bile bunlar var artık.:))

BİLUNCUM, bence de aminnn.:))

RENKLERCİM, aminn demek yeterli bence de.:))

ANNELOGCUM, geçenlerde, duruşunu, tavrını pek beğendiğim Beyaz efendi, Gülben hanımı, Türkiye'nin en iyi annelerinden biri ilan edince, fıttırdım. Dur bakalım daha neler görücez.:))

AGECİM, amin amin amin.:))

FATMAZEHRACIM, hatırla sevgili, o mesut geceyi, çamların altında, verdiğin buseyi.:) Canımsın...:))

ELÇİNCİM, aminine, amin canım.:))
CaDı dedi ki…
:)) Canım yaa hepsini anladım da şu yaseminle ahmet kişilerini çıkaramadım:) Ben ki bir senedir doğru dürüst tv bile izleyememe rağmen bunları biliyorsam, bir senede hiç mi değişiklik olmamış bea yaw? Şu kanalların işide zor temcit pilavı gibi herseferinde aynı isimlere, farklı olaylar bulmak zorundalar:P
ANDY dedi ki…
Valla seni alkışlıyorum. Bizim tv'ler başından ayrılmadan kadın programlarını izleyip insanların ozellerini merak eden KADINLARIMIZ bunları protesto ettiği gun sanırım bu magazin programları daha duzeyli bir hal alacaktır.

NOT: Burada bayanlara bir saldırı yoktur :)
Adsız dedi ki…
Selam,konu arz-talep meselesı gıbı.
Sonucuda cokca para kazanmak ve
reklam almak.Dıkkat edersenız haber
ve sosyal ıcerıklı programlar gec
saatlerde yayınlanıyor.Bırde medya
patronları ıle baglı oldukları iç ve dıs
guclerede bakmak lazım herhalde.
Dedıgınız gıbı bakalım baska neler
gorecegız :)Sevgıler,Aysegul Pırlanta
Emre dedi ki…
En bolundan AMİNNNNNN, Bir zamanlar Leman dergisi okurkene "ERDENER ABİ" diye bir karakter vardı onun dilekleride seninkiyle hemen hemen aynı şeker ya, çok güldüm çok:)
Gulos dedi ki…
Duaların çok güzeldi :) .Amin diyorum da ahmet le yasemin kim ? Onları tanıyamadım :) .
Sevgilerimle.
Adsız dedi ki…
Merhaba,
Öncelikle gazetenıze koydugunuz Banu Hanım'ın fotoları ıcın sızı
kutluyorum:)O vatanımızın medarı
ıftıharı degılmı.Belırttıgınız gıbı
bır kısım medyanın durumu ortada..
Devlet-menfaat-mafya-yabancı sermaye/kredı-magazın (ısımler vermeyelım bazı blok arkadasları
kırılabılır)ıc ıce gecmıs vazıyette.Bu yazılı ve gorsel zavallı dalkavuk medyacıları hepımız cok ıyı bılıyoruz.

Ancak Kanaltürk ve benzerı bırkac
duzgun medyanın reklam gelırlerı
nedense son 3 ay ıcınde artmaya
basladı.Halkımız bılınclendıkce
abuk medyanın ısı bıtık olacak der,
ıyı gunler dılerım.
Sevgıler,Nur A.
KUGUU dedi ki…
FIGcgm agzina saglik hepsine katiliyorum da, lutfen tum magazin programlarini asagilamayalim mumkunse!!:)))
ZIRa gectigimiz cmt megerse bende bir magazin programinda yeralmisim:)) Hemi de "genc magazin" denen programda Kanal D'de:)) Lakin benim de haberim yoktu, aninda gelen smslerden ogrendim ama tabi kendimi kacirdim:))
Bak sizlerde gorseydiniz bir istisna eminim sen de isterdin:)) öhhhööö

Gerisine katiliyorum canimcim:))
Gamzeli dedi ki…
olur olur :))
TATLI CADIM, Hatırla Sevgili diye bir dizi var bacım. Bir türlü kavuşamayan iki aşık bunlar. Biraz da salaklar.:))) Kendilerinden söz ettirmek uğruna, bu kadar rezillik içinde bulunmak, rahatsız etmiyor demek bunları.:) Bu arada ben senin bloga yine giremiyorum. Çok sinirleniyorum.:(( İyisindir umarım.:))

ANDYCİM, saldırı olmadığının farkındayım. Çok doğru söylüyorsun. Gelecekte olacak olanlar, bence kadınların elinde biraz da. Kendilerini ve evlatlarını doğru yetiştirebilirlerse, her şey çok güzel olacak.:)))

SEVGİLİ AYŞEGÜL, seyredenler de, yayınlayanlar da halinden memnun. Çok haklısın. Kaliteli programların gece yarısı yayınlanması, tamamen yayıncıların suçu mu acaba? Düzgün bir saatte olsa, o abuk programlara tercih edip seyreder miydik?

EMRECİM, canımsın.:)) Ben de Gırgır ve Fırt okurdum zamanında. Ne güzeldi. Bak bu Erdener Abiyi de merak ettim. Hala çıkıyor mu Leman dergisi?

HACERCİM, canım bkz. fz ve cadı kişilerine verdiğim cevaplar. Ahmet ilen Yasemin, yine zaman zaman bize konuk olacaklar. Bu aralar takmış vaziyetteyim kendilerine. Gülben, İsmail YK ve Ahmet-Yasemin, en favorilerim.:)))

SEVGİLİ NUR, Banu Alkan, belki de bunların içinde en masumlarından.:) Aynen katılıyorum. Halkın istekleri değiştikçe, sunulan da değişecek. Halk bunlara itibar ettiği ve bu rezaletleri baş tacı ettiği sürece, hiç bir şey düzelmeyecek. Ayrıca kaliteli kanallarla ilgili gelişmeler, umut verici bence de.:)))

KUĞUCUM, menşur mu oldun sen.:) İnsan bir haber etmez mi? Biz de bakalım, görelim.:)) Magazine karşı falan değiliz ki zaten. Tabii ki hep belgesel, hep haber demiyoruz. Ama, en azından, bir kalitesi, seviyesi olsun. Her türlü kepazeliği, magazin diye dayamasınlar diyoruz demi bacım?:))
GAMZELİ KIZ, e amiiiiiinnnnn o zaman.:)))
DEAR GURPREET, I am very happy because of you like the pictures.
I like keep in touch with you. Thanks.:)))
kurunane dedi ki…
kız fikriye ahmetle yasemin kim harbiden, bende bilemedim.

ben ayrıca hınçal uluçla reha mıhtarın kimle aşk yaşadıklarını izlemekten de tiksiniyorum. ama bu adamları tercih eden kadınlardan daha çok iğreniyorum.
NANECİM, zaman içinde, bu iki tarihi ve saftrik karakteri daha yakından tanıma fırsatı bulaceyiz gibi geliyor. Reha ve Hıncal konusunda, binde bin katılıyorum sana. Iyyyy...
Aslı Cin dedi ki…
Ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha aaaaa !

Ben neye takıldım biliyor musun?

Deniz Seki hanfendünün asistanı intihar etmiş,

evli sevglisi sebep olabilirmiş

ve Deniz hanımcım ne demiş?

"Hiç tasvip etmediğim bir ilişki yaşıyordu."

Pfffhahahahaaaaaaaa !

Pardon kendileri sütten çıkmış ak kaşık, biz başka birşey zannetmiştik.
Adsız dedi ki…
Buona Sera! My name is Paula Emery . fast loans
Adsız dedi ki…
Bonjour! My name is Thomas Majors . quick loans
Adsız dedi ki…
Aloha! Joyce Taylor . payday loans
Adsız dedi ki…
cash advance toronto This website is expert I appreciated it a lot
AAA Toronto Payday Loans 1172 Bay St #101, Toronto, ON M5S 2B4 (416) 477-2817
Adsız dedi ki…
Restaurants in the United States. Search or browse list of restaurants. http://restaurants-us.com/nv/Reno/Tahoe%20Roasting%20Company/89503/
Adsız dedi ki…
http://insuranceinstates.com/colorado/Aurora/Metropolitan%20Insurance/80010/

Bu blogdaki popüler yayınlar

SİGARASI YALDIZLI GELİYOR NAZLI NAZLI

BİR ÇİFT KUŞ KANADIDIR MUTLULUK

AYA BAKTIM SENİ GÖRDÜM SANA BAKTIM AYI GÖRDÜM