ELBET BİR GÜN BULUŞACAĞIZ


Sevgili günlük,

Öncelikle, tüm arkadaşlarıma yürekten teşekkür ediyorum. Benimle ağlayıp, benimle güldükleri için. Beni düşünüp endişe ettikleri için. Yavruma dua ettikleri için. Kardeşime güzel dileklerde bulundukları için. Hep yanımda olduklarını bilmek ve onlara arkadaşım diyebilmek benim için o kadar güzel ki. Sizi çok çok seviyorum.

Görüşmeyeli çok zaman ve çok şeyler oldu. Nerden başlasam, nasıl anlatsam bilemiyorum. Sondan başa doğru gidelim mi ne dersin?

Pazar günü bildiğin gibi OKS var idi. Yavrular sınava girdi. Evden çıkmadan ve de tüm gün boyunca, deli Mini kişisinin kıskançlıklarıyla uğraştık. Banane ben de sınava giricem, diyerek bütün sabah ayağımıza dolanmasına, abisini beklerken, cep telefonuna el koymasına, bırakıp gidelim artık, o kendi gelsin deyip, huysuzlanmasına çok güldük.

Canım oğlusum Maxi Yavrusum, o güne kadar hiç heyecanlı değildi. Espriler, şakalar gırla gidiyordu Ne zaman ki, okulun kapısından girmek için, sıkı sıkı tuttuğum elini bırakıverdim. Ne zaman ki uzaklaşırken, gözümün içine baktı ve yüzü allak bullak oldu. İşte o zaman anladım onun heyecanını.

Onun gencecik yüreğindeki heyecan, geleceğiyle ilgili kaygılar, belki iyi bir liseye girme isteği ya da ailesinin onunla gurur duymasını sağlamakla alakalı olabilir.

Ya annesinin onu öylece bir başına gönderdikten sonra kopuşu, dakikalarca ağlaması neyin nesiydi? Bu sınavla ilgili zannedilebilir ama, öyle değil işte. Bu sınavda başarılı olmasını elbette isterim. Ama, olmazsa da dünyanın sonu değil. Mutlaka eğitim hayatı bir şekilde devam edecektir.

Bütün yavrular, öylesine temiz, öylesine çirkeften, çamurdan uzak, annelerinin kuzuları. Hep birlikte uzaklaşırlarken, kimi annesine, kimi babasına dönüp baktı melun mahsun. Sonra kapıdan girerken, son bir el salladılar geride kalanlara.

Hayat onları daha kaç kez anasının kucağından alıp, sınayacak. Ve bu sınavlarda, ne kadar hasar görecek, o tertemiz yürekleri. Yeterince güçlüler mi? Bilemiyorum. Ama, bildiğim bir şey varsa, bu zor maratonda, yavrularımıza destek olmak, arkalarında ve yanlarında olmak zorundayız.

Atlattık hayırlısıyla. İyi geçti diyor Bilemiyoruz. Öğreneceğiz hep beraber. Sınava giren bütün yavrucakların, gönüllerindeki gerçekleşsin diliyorum.

Bu, ilkti. İlk mürüvvet gibi bir şey işte. Ne bileyim, heyecanlanıyor insan ister istemez. Minik bebeğim büyümüş. Yarın ÖSS gelecek. Askerlik, düğün, çocuklar. Ne kadar çabuk büyüyor bunlar be. Analar da hep böyle bir yanları kırık, bir gözleri yaşlı ağlayıp duruyor. Umuyorum ki, yavrularımızın hep güzel günlerini görürüz. Gözyaşlarımız hep mutluluktan akar.

Perşembe günü, bizim canımız, çaycıların kraliçesi, Şesuye kişisi, ufak bir kaza geçirdi. Mutfakta çay yaparken, düşüp, ağzını burnunu dağıttı. Dudağı patladı ve altı dişi yerinden oynadı. Hemen hastaneye götürdük. Müdahalesi yapıldı. Şimdi iyice biraz daha. Evinde dinleniyor.

Şimdi, bu Şesuye’yi ameliyat odasına aldılar ya.. baktım bayağı uzun sürecek. Beş dakika bahçeye çıktım, hava almaya. Geriye döndüğümde ortalık birbirine girmişti. Güvenlik görevlileri, hastaları sakinleştirmeye çalışıyor, iki erkek doktor, bir bayan doktorun kollarına girmiş, ona susmasını söylüyor.. ki bu son derece okumuş ve son derece doktor olan bayan, hastalara, “şerefsizler” diye bağırmaktaydı… ben öylece şaşkın şaşkın ne olduğunu anlamaya çalışırken, epeyce yaşlı, ufak tefek bir hanımın, iki hemşirenin kolunda, titreyerek ağladığını gördüm. Sonra hanımı aşağı kata indirdiler. Tam bu esnada güleryüzlü bir hastane görevlisi hanım, çay servisi yapmaya başladı. Olayın aslını kendisinden öğrendim.

Meğerse bu doktor hanımefendi!!! Zavallı yaşlı kadıncağıza, muayene sırasında, tokadı patlatıvermiş. Nedenini, niçinini bilmiyoruz. Ama, bu doktor bozması kadına, yeterli cezanın verilebilmesi için, gerekli her türlü işlem yapıldı. Bakalım ne olacak. Gerçi kurt kurdu yemez. Olan yine vatandaşa olur ya.. neyse.

Önceki Pazar günü de, şu Red Bull uçak zımbırtısını seyretmeye gittiydik yavrularla. Hani stres atarız. Hem de böyle bir organizasyonu yakından takip etme imkanını yakalamış oluruz diye. Bu pilotlar aşmış, uçmuş, koparmış yani ne diyim başka. O uçaklara ne hareketler, ne manevralar yaptırıyorlar öyle.Takdir ettim pek bilakis kendilerini. Ama, ben fazla kalamadım. Kalsa idim, kesin birileriyle papaz olacaktım.

Şimdi, bu insancıklar, o sıcakta, gerçekten önemli bir organizasyon için toplaştıklarının bilincine varmış bir şekilde, denize sıfır , çekirdek çitlerken, ben de sıkışıverdim bir köşeye. Baktım çekirdeklerin kabukları denize fırlatılmakta. Hemen yanımdaki güççümen yavruyu uyardım. Oğlum atmasana kabukları niye atıyorsun, yazık kirleniyor deniz. Çocuk, hemen arkasında durup, çitledikleri çekirdeklerin kabuklarını denize yollayan anne babasına baktı. Onlar da hiç oralı olmadılar. E insanda utanma duygusu olmayınca böyle oluyor demek.

Koca kişisi tarafından çekiştirilmek suretiyle, başka bir bölgeye götürüldüğümde gördüğüm manzara daha da vahimdi. Mısır koçanları, boş su şişeleri, denizin üzerinde arz-ı endam etmekte, yenileri hazırlanıp, onların yanına gönderilmekte, hala da çekirdek çitlenmekteydi. Bir iki söylendim. Bayağı söylendim. Ama, kimsecikler üzerine alınmadı ne hikmetse. Sonra tekrar, süründürülerek, oradan da ayrılmak zorunda bırakıldım. Koca kişisi, pek sevmez kavgayı gürültüyü. Ben de sevmem tabi. Lakin, hak edene de vermek lazım değil mi?

Neyse fazla uzattım günlükçüm. Benim yoğunluklar devam etmekte. İşleri toparlayıp devredene kadar, biraz zorluk görünüyor bu İncegül kişisine. Şimdi bir de fuar hazırlıkları var. Bana eccük daha müsaade.

Yine görüşürüz ara ara günlük. Özledim ben seni ve arkadaşlarımı.

Not:Cumartesi günü Tüyap fuar alanındayım. BeautyEurasia Fuarı. Yolunuz düşerse, Leydi İncegül’e uğrayın Bilmem anlatabildim mi?

Yorumlar

Gulos dedi ki…
İncegülüm,
bizde seni çok özledik.İyi ki geldin hoş geldin.Çaycı hanımefendiye çok üzüldüm.Allah iyilik versin.Doktora da umarım iyi bir ceza verirler.Çok sinirleniyorum ben de yediklerini yere atanlara.Sonra çevre kirliliğinden şikayet ederler.
Sevgilerimle canım görüşürüz.
Annelog Atölye dedi ki…
Çok kötü oldum okurken:(OKS ilk büyük sınav ve onlar hala kuzucuk:(
Emekleri boşa gitmez ve istediğiniz gibi bir okulu kazanır umarım.
Fuarda şimdiden kolaylıklar:)
renkler dedi ki…
Canım, inşallah maksi iyi bir okulu kazanır hayırlısı ile... Şimdi ne rahatlamışsınızdır... Ne kadar duygulandığını hissedebiliyorum inan.

Bu arada o doktora çok kızdım. Ne demek tokat atmak. Büyük bir ceza almalı. Avrupada filan böyle birşey yapsa mesleğinden bile olabilirdi. Ama burada çok umudum yok açıkçası...
LoLa dedi ki…
incegülcüm duygusal başlayan yazını sinirle bitirdim...
öncelikle o doktoru varya iyi bir tokatlamak lazım öyle değil böyle atılır tokat diye...

benimde başıma benzer bir olay geldi bir çocuk kedi yavrusunu ayağının altına almış eziyordu bende kızdım annesi benimle kavgaya başladı tamda annemle pazar kahvaltısından önce keyifle yürüş yapmaya çıkmıştık:)
yok ya olmaz değişmez bizim insanımız...
Adsız dedi ki…
Maxinin emekleri boşa gitmesin inşallah..Şesuye ye geçmiş olsun..Teyzeciğe çok üzüldüm.Allah burnu büyük insanlardan uzak etsin bizleri (öRNEK:HANIM DOKTOR)Sanada işlerinde kolaylık dilerim..
cenebaz dedi ki…
Fikrişim, Maxi'ye başarılar. İnşallah iyi bir sonuç alır ve istediği yerlerden birine yerleşir. Kaç yılın emeği boşa gitmez inşallah. İstanbul'da oturmadığıma ilk kez hayıflandım. Yoksa cumartesi kesin Fuar'da olurdum:)
Gamzeli dedi ki…
hadi bakalım hayırlısı olsun allah Maxi kişisinin istediklerini hayırlı ise versin...
Doktora çok kızdım varmı böyle birşey vurmak yaa...Üzüldüm yani :((

İnsanlarda utanma duygusu olsa zaten bu dünya bu hale gelmezdi...

Sana kolay gelsin ve Çaycınızada geçmiş olsun, umarım çabuk iyileşir...
Deniz dedi ki…
Sınavdan inşallah en güzel sonucu alır Maximus, Ankarayı da yazsın, hani benim oldu ya o bakımdan... Minim dur sen de kırılma... Sen de GS li ol, büyük oda senin :)

Fikrimcim, inan ben de senin gibi yapardım çekirdek mevzuunda, ne diyeyim saygısızlar...
Burada da fuar oluyor, hiç gelmiyosun??? Biz nası kalkıp gelelim şimdi Tüyapa tepelenip :) Güzel mi fuar? Rahat mısın yani, ofis miii, fuar mı daha iyi
* Hadi geçmişler olsun, atlattınız hayırlısıyla sınavıda. Maxi yi öpüyorum öncelikle , harcadığı emekleri umarım kat kat karşılığını alır sınav sonucuyla.
* Çaycı hanıma geçmiş olsun,kısa zamanda sağlığına kavuşur umarım.
* O doktor bozuntusu hanıma bi kafa atmak geldi içimden. Bunları iyi bir dersten geçirmek gerekiyor, yahu hastanelere gittiğimizde soru sormaya korkuyoruz.
* Denize çekirdek kabuğu ve çöp atanlarada söyleyecek bişey bulamıyorum....
Caım çok şükür 1.sınavı atlattınız. Rabbim inşallah gönlüne göre versin maximin.
Ayy çaycıya üzüldüm, Geçmiş olsun da
o doktora bir kafada benim atasım geldi. terbiyesiz oldular iyice.ben bütün doktorlardan nefter ediyorum artık.
Bak aşağıdaki yazıda yazdığım yorumlardan bir de şu idi:
tekrarlıyayım burada.:)

"canikoom,patma zıhla'nın orada gördüm de.
sen hangi Metin'e platonik hayrandın bacııım?
benim ilkokul arkadaşım olan sarı fırtına ya mı? "

deduum.:)
HACERCİM, valla çok özledim sizi. Bacım sinir oldum o insanlara. Denizin üstünü görmen lazımdı. Doktora bir şey olacağını pek zannetmiyorum ya.. neyysse.:))

ANNELOGCUM, Allah kuzucuklarımıza güzel kaderler yazsın. O kadar zor ki onlar için herşey. Umarım, hepsi için güzel şeyler olsun.:) Fuara beklerim, teşekkürler.:)

RENKLERCİM, amin canım, inşallah, tüm çocuklarımız için.:) Üzerimden büyük bir yük kalkmış gibi oldu. Nasıl stres olduk aylardır. Anneler birbirini anlar değil mi?:) Doktora en fazla uyarı gelecektir canım. Bence de.:( Bu arada romanın süper gidiyor. Tebrik ederim.

LOLALOLACIM, hakikaten ya.. insanın içinden geliyor tokatlamak. O kadıncağızı görseydin bir de.. ufacık tefecik, bembeyaz saçlı. Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın.:( Eğitimle falan alakası yok biliyor musun.. insanın içi insan olacak.

HÜZÜNBAZCIM, sağol canım.. amin inşallah.:) Okumak cehaleti alıyor da eşeklik baki kalıyor demek. Doktor olup, böyle bir insan olacağına, benim yavrum insan gibi insan olsun da basit bir mesleği olsun.:)

ÇENEBAZCIM, inşallah canım sağolasın.:) Ya ne güzel olurdu. İstanbul'da olaydın. Olsun ben taşınıcam ya senin oraya.. o zaman görüşürük demi bacım.:))

GAMZELİ KIZ, inşallah senin kardeşciğin de hayırlısıyla, güzel yerler kazanır. Gönlündeki olur umarım. Teşekkür ederim canım.:) İnsanlara, utanma duygusu versin Allahım başka ne diyeyim.

DNZCİM, ayıp ediyon. Ankara da yazsın o zaman. Nasılsa orada da bir evi var. Mini biraz zor bacım. Ondaki inat varkene, bırakmaz kolay kolay takımını.:) Kız bacım ne güzel olurdu be.. dağıtırdık İstanbul'u eccük.:) Ofis daha rahat tabii emme, fuarımız çok eğlenceli oluyor.. sektörü bakımından. Anladın sen onu.:))

BÖRTLENİMİN ANNESİ, Bütün güzel dileklerin için sağol canım.:) O kadar birbirimiz gibiyiz ki.. buradaki arkadaşlarımın hiç birinin, kötü davranışları tasvip etmeyeceğini ve asla yapmayacağını biliyorum.:))

YAĞMURUMCUM, sağolasın canım, amin.:) Hepsi aynı değil aslında. Ben de hep iyilerine denk gelirim. Ama, bu kadın abartmış bacım.:(
Canım aynen öyle.. Sarı Fırtına, aşkım idi. Bir keresinde evinin resimleri yayınlanmıştı gazetede. Ben de hayaller kurmuştum. Bu evde beraber yaşarız deyi. Çocukluk işte.:) Demek senin ilkokul arkadaşındı he?
anemon dedi ki…
incegülcüğüm hos geldin makamına en önce sevindim maxinin adına iyi geçmiş sanrım gecmediysede dünyanın sonu değil yaa allh hepsine yardım etsin sesuye gecmiş olsun sen diyosun ne drler var okuduk dr olduk diye önüne geleni asğılama hakkına sahip sanıyorlar kendilerini şikayeti dikkate alırlar umarım
Adsız dedi ki…
Selam,ufaklık inşallah iyi bir yeri
kazanır.Diğer yazdıklarınızda
her gün sokakta karsılastıgımız
kotu manzaralar.Bu konuda toplumca
duyarlı olup,sızın gıbı ustümüze
dusenı yapmalıyız kanısındayım.
Sevgı ve selamlar,Güler Atabek
Adsız dedi ki…
Merhaba Ablacıgım,
Ne kadar guzel ve akıcı yazıyosunuz
ve gerceklerı ortaya koyuyorsunuz.
Bı gun okulun onunde portakal
kabugunu yere atmıstım.Suratıma
yaslı bı adam baktı,hıcbısı demedı,
ama egılıp attıklarımı topladı ve
bı posete koydu.O gunden sonra kesınlıkle yere bısı atmadım.
Sevgıler,Kardelen
Ayçiçeği dedi ki…
Maxi şimdi rahat bir nefes almıştır atlattığı için. Dilerim istediği şekilde sonuçlanır, emeğinin karşılığını alır.

Demek sen de duyarsız insanlara rastladın..

Kolay gelsin canım fuarda :)
hayalperisi dedi ki…
insallah maxi istedigi okulu kazanir ve insallah kariyer sahibi akilli saglikli bir insan olur

ayni dileklerim mini icinde gecerlidir ;)

fuar isine gelince tryeye gelemiyomki fuara gelem sana simdiden ii sanslar
hotcoffee dedi ki…
Iyı ıyı cok guzel hersey,
ogrenırler elbette...
Unknown dedi ki…
Allah utandırmasın.

ALLAH İNSANLARA MERHAMET VERSİN.

ÇAYCIYA GEÇMİŞ OLSUN.

ADI ÜSTÜNDE DENİZ DİMİ ÇÖPLÜK DEĞİL, ACABA DİYORUM DENİZE ÇÖP ATMAYIN DİYE YAZIMI YAZILSA DUBALARLA
ANDY dedi ki…
Valla hayatımız sınav ustune sınavla geçiyor. Daha genç yaşta alışıyoruz stress ile yaşamaya. O kitap defter dolu ilkokul çantalarının ağırlığını sen daha iyi bilirisin...

Insanlarımız daha uygar olmayı öğrenemedi. Tamam büyüdükleri yer şehirler olmayabilir ama geldikleri yerdeki kurallarla yaşamayı öğrenmeleri gerek! Ancak onlar öğreneceklerine biz onlar gibi kaba, pis oluyoruz maalesef.

Eğer bir hafta sonra olsaydı gelirdik fuar merkezine yakamızda kırmızı güllerle bizi tanıyasın diye :):)
Annelog Atölye dedi ki…
Keşke gelebilsem, ne güzel olurdu:)
Adsız dedi ki…
Ay ağlattın beni yine İncegülüm ya :( İnşallah tüm çocuklar için hayırlısı olur!! Öptüm Maxi'mle Mini'mi..
Geçmiş olsun Şesuye hanıma..
Doktora da çok çok sinirlendim :( Yazık, ne hale geldik.. :(
Bi'de şu görgüsüz insanlar yok mu, sinir oluyorum ben de :) Yürürken çitledikleri çekirdek kabuklarını sağa sola fırlatanları da var bunların, tükürmek suretiyle..
Ooof of!!
uykucu dedi ki…
benim yorumum kaybolmuşşş.özetle maxi ye sevgiler .o doktorlardan biri elime geçsede herkesin intikamını alsam diye ümitler, vede çaycınıza geçmiş olsun dilekleri yazmıştım.bu arada sırf seni görmek için ah keşkem fuarda olabilsem bile demiştim .neyse özetledim işte.sevgler
Adsız dedi ki…
potansiyel kavgac1 gördüm seni :P valla biz ikimiz yanyana gelsek ne olur acaba..koca kisileri ayn1lar :P onlar tak1l1r biz tak1l1r1z :P egitim sart diyom da kimse oral1 olmuyor..insan olmak ne demektir diye dersler verilmeli okullarda...bu arada insallah s1nav sonucunuz güzel olur..Hay1rl1s1 olsun..minik yavruyu öperim..
CİVCİVCİM, teşekkür ederim canım.. hoşbuldum.:) Doktor konusunda umudum yok açıkçası, ama takipteyim. Sağlık Bakanlığı düzeyinde ilettik durumu.

GÜLERCİM, umarım ben de.. güzel dileklerin için sağol.:) Birey olarak bazı şeylerin bilincine varabilsek, dünya daha yaşanır bir yer olacak diye düşünüyorum.:)

KARDELENCİM, o amca sana çok güzel bir ders vermiş. Üzmeden kırmadan. Bravo. Ben de bir keresinde, arabasının camından attıkları kabukları, yerden toplayıp, geri içeri atmıştım. Ama, onlar kıyamet koparmıştı. Demek, senin de için güzelmiş ki.. ders almışsın. Güzel sözlerin için sağol canım.:)

AYÇİÇEĞİM, sağol canım amin. Rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın. Ne kadar kötü bir şey aslında. Duyarsız insanlar her yerde, karşılaşmamak mümkün mü?:))

HAYAL PERİCİM, canım sağol, amin. İnşallah bütün yavrularımız, öncelikle, iyi insan olsunlar.:) Türkiye'ye yolun düşerse, ya da düşmese de burada bir ablan olduğunu bil.. eğer kabul edersen tabi.:)

HOTCOFFE, merhabalar.:) Öğrenirler değil mi?

ELÇİNCİM, sağol canım, bütün güzel dileklerin için.:) Dubalarla yazı yazma fikrini çok tuttum.:) Bu arada ben sana yorum bırakamadım. Sorun nedir bilmiyorum. Yazıyorum ama, gitmiyor. Haberin ola.

ANDYCİM, haklısın valla. Daha birinci sınıfta, hamal gibi çocuklara, 30 kg çanta taşıtıyorlar. Allah yardımcıları olsun, ne diyelim. Gelen yavrularımız, daha şanslı olurlar inşallah.. mutlu mesut yaşarlar.:)
İnsanların yaşadıkları yerden çok, içlerinden gelecek bazı şeyler diyorum ben.. bilmem sen ne dersin.:))

ANNELOGCUM, çok çok güzel olurdu inan. Leydi'yim ben. Yine de hatırlatayım. Kim bilir..:)

BİLUNCUM, onlar da seni öperler ablası.:)) Sen o kadar ince ve duyarlısın ki.. blog alemini bu yüzden de çok seviyorum. Kötü bir şey gördüğümde veya yaşadığımda, benim arkadaşlarım görse üzülürlerdi.. ya da bizimkiler asla böyle bir şey yapmazlar diyebiliyorum.:))

FİGENCİM, çok güzel özetlemişsin.:) Bana da oluyor böyle arkadaşım. Çok sinirleniyorum. Hele böyle kaçamak kaçamak yazarken, yok oluyor ya.:( Canım, bütün güzel dileklerin için çok çok sağol. Benden de sevgiler.:))
ÇERKESİM, bak kalp kalbe nasıl karşı olurmuş. Yine aynı anda yorum fırlatmışız.:)) Ya aslında, bazen kavga etmek lazım ama, kavgayla da insan insan olmuyor.:( Eğitim vermekten anladığımız, havuz problemi çözmek olduğu sürece, zor görünüyor bacım herbişey.:)))
Sanem dedi ki…
cidden ozlemisim :) Tatli tatli yazmissin gene. Maxiyi tebrik ederim, seni de ayrica. Bir de not ederim, senden cok guzel kayinvalde olur.
Sanem dedi ki…
Ve ayrica o fuara gelmek isterdim. ;)
Emre dedi ki…
Valla şeker senin yaşadıklarında beninkinden pek farklı değilmiş, özlemişim seni ve umarım hafta sonu görüşürüz seninle, çok isterim gelmeyi.
Hayat onları daha kaç kez anasının kucağından alıp, sınayacak.

manidar cümleydi benim için :(

bazen psikopat doktorlar çıkıyor malesef ben bir tane askerde görmüştüm bayılan çocuğu ayılsın diye revire götürdük adam hiç mübalasız döverek ayılttı çocuğu hatta biz gülmüştük bizi de dışarı atmıştı :)))
Adsız dedi ki…
hüngür hüngür ağlayarak okudum ya :( bu anelik ne garip bişey :( öfff ne ağlatıyonızım ya gülmeye geldiydim ben sana her zamanki gibi :) bu arada koca kişisi çekiştirmese nolacaktı ki :D vayy ist. da olsam kesin gelird,m leydi incegül hanfendiye :D o doktoruda allah bildiği gibi yapsın
ARKADAŞLAR, dün bütün gün fuardaydım. Açılışta bulunmam gerekti. Sürpriz oldu bana da.

SANEMCİM, canım sağolasın.:) Ben de sizleri çok özledim. Ayrıca fuara gelebilseydin, ben de çok çok sevinirdim.:)))

EMRECİM, inşallah canım. Ben de sizi görmeyi çok isterim.:))

GÖKHANCIM, bu bayılanları ayıltmak için direkt dayak olayına giriyorlar ya, ben de bunu anlamıyorum. Allah içlerine güzellik versin herkesin.:)

FATMAZEHRACIM, kız diyom ya.. analar ağlamaya meyilli oluyo zati.:)) Şu işlerim bitsin, gülecez hep beraber inşallah.:)) Ben de doktoru Allah'a havale ediyorum bacım. Kanunların birşey yapacağını sanmam.:(
Nesrin DERİNKUYU dedi ki…
Merhaba Canım, Özledim seni çaya geldim :)) Misafir kabul ediyormusun ? :))

Hadi canım sevgiyle kal byeee
Age35 dedi ki…
İyi bir yer kazanır inşallah=)
denizanasi dedi ki…
sınavlar. bize daha çok var bu evhamlara.. ama ben şimdiden başladım :) inşallah hersey onun gönlüne göre olur.
CaDı dedi ki…
Canim yaa, umarim maksimizin sinavi iyi gecmistir ve hersey gonlune gore olur. Sesuye ye de cok gecmisler olsun..
Gamzeli dedi ki…
canım, iyi haftalar diliyorum :)
NESCİM, ne demek.. yanına ne istersin? Kek, börek, pasta. Canım istediğin zaman gel çayın hazır.:)

AGECİM, inşallah amin. Çok teşekkür ederim.:)

DENİZCİĞİNANASI, O zamanlar, su gibi akıp geçiyor da, anlamıyorsun. Bir bakmışsın büyüyüvermişler. Şimdiden kolaylıklar dilerim.:)

CADICIM, sağolasın canım. İnşallah, tüm yavrularımız için her şey iyi olur.:) Şesuye de işe başladı. Ama konuşması tam düzelmedi.

GAMZELİCİM, sağol canım, sana da iyi haftalar dilerim.:)

Bu blogdaki popüler yayınlar

SİGARASI YALDIZLI GELİYOR NAZLI NAZLI

BİR ÇİFT KUŞ KANADIDIR MUTLULUK

AYA BAKTIM SENİ GÖRDÜM SANA BAKTIM AYI GÖRDÜM