AŞKIN DİKENLERİ KIÇIMIZA BATARKEN...



Çapkın! Türk erkeklerinin aldatma denemeleri neden hep hüsranla sonuçlanır hiç düşündün mü sayın okuyan. Tabii ki cevval Türk kadınının zekası, ön görüsü, daha da önemlisi araştırmacı kişiliği sayesinde.

Ben ve araştırmacı kişiliğim, tam techizatlı kameramanım günlükle birlikte kamuoyunu bilgi yağmurunda yıkamak babında,  yine bir kıyak yaptık ve "Koca kişisi bir halt karıştırmaya kalkarsa nasıl yakalanır, anasından emdiği süt burnandan nasıl fitil fitil getirilir ve dahi sürüm sürüm süründürülür" konulu bir yazı dizisi hazırladık. Buyrun burdan okuyun.

Ava giden çaylak çapkın öncelikle kendi doğal ortamı dışında önizlenir. Bunlar bi bakımlara girmelere, bi kılına kılçığına dikkat etmelere başladı mıydı anla ki bi b.k yiyor benim sevgili hemcinsim. Hemen kolları sıva, üstüne paltonu giy, kafana şapkanı, gözüne gözlüğünü tak, eline büyütecini al ve başla takibe. Yürü be yavrum,  Şerlokum yürüüü...

Telefonunu kurcalayabiliyorsan işin kolay zaten. Bu saftrikler mutlaka birşeyleri silmeyi unutacaklardır. Şifre mi koymuş. Yılma. Ya birinizin doğum tarihidir, ya da 1234. Ne olacaktı ya, davinci nin şifresi mi.? Değişik bişey yapsa kendi unutacak camış b.ku kafalı.

Heee, baktın yavru uyanık çıktı ve şifreyi çözemedin. Yine de yılma, bu sefer de mail adresine musallat ol. Mail şifresi kırmak kolaydır. Güvenlik sorusu ilkokul öğretmeninin adıdır çoklukla. Bilmiyorsan ara anasından öğren.

Maili de temiz çıktıysa, sosyal medya hesaplarına dadan. Gönderilerini kim sıklıkla beğeniyor. Gülücükler, emojiler hangi mecralardan yağıyor takipte ol. O s.rtük mutlaka bi yerde açık verecek. Zeki kadınsın sen, bulacaksın dayan.

Yine mi bir şey çıkmadı. Hala mı yakalanmadı senin embesil.  E o zaman daha ne istiyon sayın okur. Melek gibi adam bulmuşsun, kıymetini bil. Diyeceğimi bekliyorsan çok yanılıyorsun.

Bekle hele bekleee... Daha bitmedi. Bir sonraki bölümü bekle...

Hadi kal sağlıcakla sayın okuyan...




Yorumlar

Unknown dedi ki…
Easy "water hack" burns 2 lbs OVERNIGHT

Over 160 thousand women and men are utilizing a easy and secret "water hack" to drop 2 lbs every night while they sleep.

It is proven and it works every time.

Here are the easy steps for this hack:

1) Grab a drinking glass and fill it up half full

2) Now do this weight loss HACK

and you'll become 2 lbs thinner as soon as tomorrow!

Bu blogdaki popüler yayınlar

SİGARASI YALDIZLI GELİYOR NAZLI NAZLI

BİR ÇİFT KUŞ KANADIDIR MUTLULUK

AYA BAKTIM SENİ GÖRDÜM SANA BAKTIM AYI GÖRDÜM