USTA SEN NE DİYON BU HUSUSTA


Bildiğiniz üzere Halivud romantik komedileri genelde imkansız aşklar üzerine kurulmuştur sayın ve pek kıymetli tv seyircisi. Bi nevi bizim Yeşilçam klasiklerindeki fakir bebe, fabrikatörün kızı mevzuu yani.

En az bir iki tanesinde eve çağırılan tamirciye aşık olur esas kızımız. Bu bi Mek Riyan olur, bi Givenit Paltırov olur benim için fark yapmaz. İncegül gişisi için önem arz eden durum, ustayı kimin oynadığıdır. Bundan da mühimi ustamızın ne cins bi şey olduğudur.

Sahne şöyle gelişir: Kızımızın su tesisatı ile ilgili sorunları vardır. Hemen şirketi arayıp iyi bir tamirci ister. Birazdan kapı çalınır ve içeriye gün ışığıyla birlikte, bir doksan boylarında, atletik vicutlu, elinde alet edevat çantasıyla bebemiz girer.

Bu gelen tamirci çırağı Ceyktir. Ceyk bi yandan musluğun gevşemiş somunlarıyla ilgilenirken, bi yandan da hayatın anlamıyla ilgili felsefi tespitler yaparak kızımızın başını döndürmeye başlamıştır bile.

Daracık kotunun minik po.posunu nasıl sıkıştırdığından, üzerindeki siyah atletin bronz ve kaslı kollarını ne kadar sek.sapelli gösterdiğinden, saçlarının modern kesiminden, gözlerinin muhteşem maviliğinden söz bile etmiyorum dikkat ederseniz.

Ustamız bir yandan bin dokuz yüz kırk hasadı, birinci kalite şarabını yudumlarken, diğer yandan altı numaralı İngiliz anahtarıyla vanaları sıkıştırmaktadır ve tam da bu esnada son okuduğu kitabın konusundan, karakterlerin ne kadan da entelektüel birikmiş olduğundan, ayrıca bu muslukların artık üretilmediği için antika değeri taşıdığından ve hatta içtiği içkinin tarihçesinden bahsetmektedir.

Şaraplar şarapları kovalar, sohbet uzar da uzar, musluk su kaçırmaya devam eder. Lakin Ceyk çoktan kızımızı kucaklamış, şahane bir müzik eşliğinde içeriye götürmektedir bile.

Ve sahne burada biter.

Bu anlattıklarım Halivud için geçerli bir durumdur sayın okuyan. Evde denemeye kalkışmayınız lütfen. Çünkü hiçbir tamirci insanı bu kadar yakışıklı, bu kadar bilgili, bu kadar entelektüel ve bu kadar sek.si olabilemez.

Yanılıp da illa yapacam, bana da bir Ceyk gelecek, ormantik bir sahne olacak derseniz siz bilirsiniz. Karşılaşacağınız tek sahne, kocaman göbeğiyle patatese iki kürdan saplanmış gibi görünen, kel kafasına beyaz boyacı şapkası geçirmiş ustanızın, kapıdan paldır küldür girip “apla banyoyu göstert de bi bakalım hemen” diyen kart sesi ve her eğilip kalktığında gözünüze sokulan meşhur usta çatalı olacaktır.

Benden uyarması.

Dip Sos: Resimdeki bebe, Hom Teve'deki Kartır Ken programının yapımcısı olan marangoz kişisidir. Buradaki Ken, İngilizca'da YAPABİLİR anlamında. Yani her şey beklenir bu bebeden babında. Kendinize mukayyet olun manasına. Evde marangozluk bi durum varsa haberiniz ola...

Yorumlar

cenebaz dedi ki…
Evi baştan aşağı yeniletesim geldi:)))
Offf be,
iyi ki geldin İncegülüm, eeeh! yani insan bazende yaşamın boğucu havasından uzaklaşıvermek istiyor hani:)
Öpüldünüz efenim.
Derin Sularda dedi ki…
ilahi incegül çok hoşsun ya!! bak içim açıldı gülmeye başladım sayende, sen daha çok yaz olurmu canım...
Nenoni dedi ki…
Hoşgeldiinn.
çenebazım, benim de... :)

nur ablam, kaçıp gelin. çok öptüm. :)

yıldızım, hep gülümsemen dileğiyle... :)

nenonicikim, hoşgördüm. döndüğüme ve sizleri gördüğüme çoook sevindim. :)
KUGUU dedi ki…
:)))
yazinin icinde bazi kelimelrin ortasinda noktayi gorunce hatirladim yillar once arama motorlarinda siteme gelmesinler diye ben de kelimelerin ya da unlu isimlerin arasina nokta koyardim hani.

Ah ne gunlerdi onlar
kac kisiydik o zaman,kac kisi kaldik bak simdi:))))

Yeniden bulusmak en guzeliiiiiii imis:)
Kalbimde maziden bugün izler var
Her siyah saatım bu izle erir
Ruhumu geçmişin hicranı sarar
Doğanlar ölür ölen dirilir

Anladım hayatmış mazinin adı
Yıllara karışan her şey ses verir
Hasretle doludur geçmişin yadı
Mazinin elemi bile tatlıdır.

Demiş ya büyük üstat, büyük Nazım... Ne güzel demiş.

Kuğum, can kuğum benim... Mazi güzeldi ya hem çok güzel. Lakin dileğim ve umudum odur ki Ati ondan da güzel olsun...

Evet yeniden buluşmak en güzeliiii... :)
Blog27999 dedi ki…
Do you understand there is a 12 word phrase you can communicate to your partner... that will trigger intense feelings of love and instinctual attraction for you buried within his chest?

Because deep inside these 12 words is a "secret signal" that triggers a man's impulse to love, cherish and protect you with all his heart...

12 Words Who Trigger A Man's Desire Instinct

This impulse is so built-in to a man's brain that it will drive him to try better than before to do his best at looking after your relationship.

Matter of fact, triggering this powerful impulse is so important to having the best possible relationship with your man that as soon as you send your man a "Secret Signal"...

...You will instantly notice him expose his heart and mind for you in a way he haven't experienced before and he'll distinguish you as the only woman in the universe who has ever truly attracted him.

Bu blogdaki popüler yayınlar

SİGARASI YALDIZLI GELİYOR NAZLI NAZLI

BİR ÇİFT KUŞ KANADIDIR MUTLULUK

AYA BAKTIM SENİ GÖRDÜM SANA BAKTIM AYI GÖRDÜM