İŞTE ŞU KADARCIK BİR ŞEY


Sevgili Günlük,

Memlekette olumsuz şeyler oluyor. Ortalık karışık az biraz. İnsanlar iki kısım olmuş her alanda. Umarım düzelecek her şey. Lakin bunlardan bahsedip de okuyanı derin düşüncelere, sınırsız üzüntülere gark etmekten ziyade gülümsetmektir amacımız. Ne siyaset bilimcisi, ne ekonomi profesörü, ne de sosyoloji uzmanıyız zira. Ülkemde her üç kişiden biri kendisini öyle zannetmekte ve kahvehane köşelerinden ülkeyi kurtarmakta bildiğin üzere. Geriye kalanların yarısı da futbol antrenörü yine bildiğin üzere.

Ben bu gün en önemli gündem maddemizden bahsetmek istiyorum! E olur mu değinmeden böyle elzem bir konuya? Günlerdir, güzel yurdum kırmızı kalplerle donatılmış, çiçek, böcek görüntülerinden böğk gelmişti ya. En çiçek severimiz bile görmek istemez olmuş, kırmızıdan nefret eder olmuştuk hani. Nihayet beklenen gün geldi. Bu gün “Sevgililer Günü”. Bu gün aşkla yanacak bütün yürekler, bu gün sevgililer birbirine sarılacak, sarmaşacak. Bu gün bütün erkek kişileri, romantik birer prens olacaklar!

Herkesler bir heyecanlıydı bu sabah. Sanırsın yurdun düşman işgalinden kurtuluşunu kutluyoruz. Halbuki yurdum işgal edilmiş aslında, dumur olmuş insanımın umuru değil. Esnaf bile işe uyanmış, sabah sabah olaya sıkı girizgah yapmış. Manav amca portakalların arasına güller serpiştirmiş. E bu özel günde Vaşington portakalı satacak değil a, zati onu yıllardır yemekte bu millet. Sen Valentayın portakalı bunlaaaar. Alt sokaktaki kırtasiyeci abla, kapının önüne minik bir tezgah atmış, doldurmuş çiçeği böcüğü üzerine. K.çına don almaktan aciz oğlanlar bile hediye alma telaşında. Kızlar kulaklarına birer telefon yapıştırmış, öyle arz-ı endam etmekte.

Bu erkek milleti, her tür özel günü unutmasıyla meşhur olduğu halde, bu nadide günü asla unutamaz. Unutturulmaz çünkü. Günler öncesinden bir bombardımana tabi tutulur da, “unutmuşum hayatım kusura kalma” bahanesi asla geçerli olamaz. Bilboardlar, afişler, yazılı ve görsel medya, kampanyalar, vırtlar, zırtlar…. Ulen sen unutsan, hayat unutturmaz be.

Epey zamandır reklamlarda sürekli gözümüze sokulan “sevdiceğine hediye al, almaz isen geber” kampanyalarından, her ürüne bir kalp iliştirip sevgililer gününe yaraşır hale getirme çabalarından, her kanalda aşk şarkıları, sevda şiirleri döktürülmesinden etkilenmemiş olsa bile, sevdiği! kadın onu bir ay öncesinden dürtüklemeye başlamak suretiyle iyice beynine yerleştirir de es kaza unutması böylece engellenir.

Reklam demişken, erkeğinin hangi çikolatayı sevdiğini, kayfesini kaç şekerli içtiğini, ayakkabı numarasını bile!! hatırlayan hatuna şu kadarcık bişey yetiyormuş ya… Şu kadarcık dediğine bakma sen, adamceyizin en az bir maaşıdır o. Bir ay it gibi çalışıp, ancak o kadarcık bişey alabilir işte. Şimdi biz herifin hangi gün hangi donu giydiğine kadar biliyoruz, bize şu kadarcık bişey yetmez kanımca. Eşek başı kadar bişey alsa anca kurtarır.

Akşam gidip şöyle güzel bir sofra kurayım. Allah ne verdiyse o gün. Ne nasip etmişse artık. Sonra uşak devşek şöyle neşe içinde, o günü nasıl geçirdiğimizi konuşarak, birbirimizin halini hatırını sorarak yemeğimizi yiyelim. Sonrasında kimi sarmaş dolaş, kimi itiş kakış, kimi öpüş kokuş, kimi kavga dövüş yatma vaktine kadar birbirimize doyalım. Sonra uyku saati gelsin ve hepimiz sabah aynı sıhhat, huzur ve neşe içinde, bir arada uyanabilmeyi dileyerek, bu umutla yataklarımıza dağılalım. Tıpkı yılın diğer günleri olduğu gibi.

Üç yüz altmış dört günü sevgisiz geçen bir yılın, bir günü “Sevgililer Günü” olsa ne olur ki? Pırlanta değil, elmas madeni hediye etsen neye yarar ki?

Hep sevgiyle geçsin günlerin Günlük.

Koca Kişisine Özel Not: Sen şimdi böyle dedim diye, kendini sallaya sallaya gelmeyesin akşam he. Bütün kadınlar yapar bunu. “Ay hayatım, hediyenin önemi yok, mühim olan aşkımız. Hem ben karşıyım bu tür günlere……” diyebilirler. Asla kanma! Hatta hiçbir erkek kanmasın. Valla bütün bir yıl, itinayla burnunuzdan getirilir. Haberiniz ola…

Yorumlar

TuBiKKo dedi ki…
hehehehehehe :) bu konuda aynı fikri ruhiye içindeyiz..O ne diye sorma ben de bilmiyom eğer yoksa ben uydurdum şimdi...

Valla benimki dün akşam dedi ki seni yarın yemeğe götürücem..:S Bak bak yok yaa dedim sen işten nasıl çıkıcan erken;izin aldım dedi..Yok dedim ben yemeğe memeğe gitmem...Çok kaprisli ve kılım da bugünlerde ben...
Neyse işte hakkaten öyle yemek memek istemem..Onun yerine bana kendi el cağızlarıyla yemek hazırlasa hadi ondan da geçtim şöyle saçımı okşasa canım dese(anam duyan da hiç demiyo sancak;diyo da işte kadın milleti doymuyoruz böyle şeyleri duymaya)
Neyse..Ben kısacası bugün yoğun ilgi şefkat ve şımartılma talep ediyorum o kadar..Hee bir de beni Starbucksa götürse;caddede şööyle el ele yürüsek aşk tazelesek yeter de artar bana...
Öpyürum incem gülüm fidanım :)
cenebaz dedi ki…
Bugün bi arıza çıkmasın da, o bile yeter:)))
Peki, adamceğize dip notlar, mip notlar, sen ona bi şeyler aldın mı bakalım?:)))
ipek dedi ki…
Sen var ya, müthişhin be figciğim..
Notu içeren son paragrafta tamamen koptum:))))
"Sevgi"yle...
İpek
Adsız dedi ki…
İncegül,
çok güzel gerçekten.Ben bana ne söylense tersini yapmaktan zevk duyan biri olarak,erkek olsam bugün kesinlikla eşime tek taş almazdım mesela.Ayrıca her yılda alınmaz ki bu.İkinci yıl için bir şey önermediler. Muhtemelen gül de almazdım.Kadın olarakd a başkalarının uygun gördüğü hediyeyi istemem.Günlerde tek taşını gösterenlere acayip gıcık oluyorum.12 ay taksitli hediye.Neyse ne istediğimi bilmiyorum açıkçası.Sadece şunu biliyorum.İnsanın sevdiğine ne hediye alacağın, ve ne zaman alacağına medya karar vermemeli.
O öyle birşey olmalı ki görünce, bu onun olmalı demelisin.Onu görünce mutlu olacağını hissetmelisin.Nasıl deyim , o hediye onunla örtüşmeli.Bu aynı zaman da onu ne kadar iyi tanıdığını da göstermeli.Maddi değerininse bir önemi yok.Hele günlerce önceden adamı yönlendirmek, hediye istemek, bana göre değil.Hanımlar alınmasın ama, çok onur kırıcı.
Tabi bu benim görüşüm.Arada bir söyleyecek olsam en yakın arkadaşlarım bile gıcık oluyor zaten.O yüzden çok az konuşuyorum.
Arabesk toplumuz vesselam , anneler gününde küçük ev aletleri bile alırız.
Neyse herkes mutluysa ne ala.Terslik bende muhtemelen.
paticanlar dedi ki…
İmparator 2. Claudius, Roma'yı kendi katı kuralları ile zalimce yöneten bir hükümdardı. Onun için en büyük problem ordusunda savaşacak asker bulamamaktı. Ona göre bu durumun tek sebebi Romalı erkeklerin aşklarını ve ailelerini bırakmak istememeleriydi. İşte bu yüzden Roma'daki tüm nişan ve evlilikleri kaldırdı.

Aziz Valentine de, Claudius'un hükümdarlığı zamanında Roma'da yaşayan bir papazdı. Kendisi gibi papaz olan Aziz Marius ile birlikte Claudius'un yasağına rağmen gizlice çiftleri evlendirmeye devam etti. Ancak imparator bu durumu bir süre sonra öğrendi. Aziz Valentine insanları evlendirmeye devam ettiği için tutuklandı ve yaptıklarının cezası olarak sopa ile dövülerek öldürüldü. Milattan sonra 270 yılının 14 Şubat gününde Hıristiyan şehitliğine gömüldü.

DİKKAT BURASI ÖNEMLİ:

Bu olaydan 226 yıl sonra 496'da Papa Gelasius Aziz Valentine'i onurlandırmak için Şubat 14'ü Aziz Valentine Günü olarak belirlemiştir.
----------------------
Yaniii bu da onların DİNİ bayramı. Asla bize ait değil.Bu da gizlenmiş gerçeklerden biriymiş anlıyacağın. bu günü kutlamayı papalık ilan etmiş.
-----------------

aşkımı ilan etmek için bizim bu gününe ihtiyacımız asla yok bacım yahuuuuuu.
kızmazsın sen bana biliriiim.:))))
Tubikkocum, anladım kuşum ben seni meraklanma.:) Biz kadın milletinin gönlünü almaktan kolay bir şey olabilir mi? Şu kadarcık kolay işte. bir içten söz, bir gülümseme. El ele bir gezinti. Birazcık safız bence bu konuda.:)) Ben de öpüyorum güzelim.:)

Çenebazım, yok be bacım.. bakma sen bana. Herif çiçek yaptırsa, yazık değil mi solup gidecek diye bir de fırça atarım kendisine. Az biraz arıza olan benim galiba.:))

İpekciğim, canımsın. O sizin kendi öz müthişliğiniz efenim. Şımartıyorsunuz beni.:)) Sevgiler en kocamanından..

Sevgili İsimsiz, gülüm sana bir isim verelim yahu. Sen seç bir sonraki yorumunda. Ok??:) Ne kadar haklısın. Ne erkek, ne kadın dayatma ve zorlamayla alınan hediyeleri sevmiyorum. Zaten hiçbir özelliği olmayan, belli ki yetiştirilmeye çalışılarak, son dakika alınmış şeyler oluyor. İçten gelen bir gülümseme bile bazen en pahalı hediyeden daha anlamlı.:)

Yağmurum, sana kızabilir miyim ben hiç Sultanım.:) Sen bunları bizimle paylaşarak, arada uyandırıyorsun zannımca. Lakin yazıyı okudun mu bilemiyorum. Bu gün ile ilgili görüşlerimi aççık ve nett ifade ettiğimi düşünmüştüm aslında. Anladın sen onu.:)) Tabii ki ihtiyacımız yok. Lakin şöyle bir incili set ile kapıdan girse akşam, hiç itiraz etmez idim ne yalan söyleyim.:))
Adsız dedi ki…
TÜRKİYE GENÇLİK BİRLİĞİ

(TGB)



32. GÜN' DE



KONU: TÜRBAN TARTIŞMASI




PERŞEMBE GECESİ

SAAT 00:15 DE

KANAL D' DE




İZLEYELİM!

İZLETELİM!

Sevgilerimizle,

ARZU /TR
Bendeniz.. dedi ki…
bayılıcam yaaa,yemin ederim içimden geçen hatta üşenmesem yazıcağım herşeyi yazmışsın gene eş ruhum,
kocalar hele amaannn artıkın evliyiz biz moduna girdi bile bugün..
bencede ömür boyu huzurla yaşamak asıl tektaş..yok böle demesem yolucam adamcıkı o bakımdan:P
öpüyorum
Bendeniz.. dedi ki…
bence üstteki anonymus kocan kız:))hehehe
Mutluveumutlu dedi ki…
"Şimdi biz herifin hangi gün hangi donu giydiğine kadar biliyoruz, bize şu kadarcık bişey yetmez kanımca. Eşek başı kadar bişey alsa anca kurtarır."
ablam bu cümleye bittim. halada gülüyorum, iyiki odada yalnızdım :)))Yerden göğe kadar haklısın valla :)))
paticanlar dedi ki…
tatlım okudum tabiiii:)
ama ben bile dini bayram olduğunu yeni öğrendim,işin o noktasına dikkat çekeyim istedim.::))

bu akşam değil, yarın akşam gelsin inşallah seninki o incili set ile.:))

ya bir de var ya bugün babaannemin vefat ettiği tam bir sene oldu yaa. 100 yaşına yakındı ana kraliçem.bugün benim için bu yönden unutulmaz.:(
Tektaşı bırak, alyansımı yazın denizde düşürüp kaybettim, barinde sevgülüler gününde alyans alıver bana dedim daha tık yok. Gerçi turda kızz yollarda be adam. Bak şimdi gene acıdım kendisine. Neyse sabah tel. açtı yetti bitti işte :) Allttaki not kısmına bayıldım yalnız :)
---OPTiO--- dedi ki…
süper bi post :)) bayildim...
eminim eli dolu gelicektir esin :))

sevgilerimle..
Unknown dedi ki…
benimki bugün evliler günü değil dedi çıktı işin içinden nedense benimde çıtım çıkmadı bu sene bir şey oldu bana sanırım yaşlanıyorum ben yaaaa.. yada fromdan düştüm yaaa:)))yine döktürmüşsün ne diyeyim ki sağa bennnn....
Aymen dedi ki…
Bu hristiyan milleti bütün bayramlarını seyranlarını paketlemiş bize masraf kapısı olarak üzerimize salmış, biz bi doğrumuzu kabul ettiremiyoruz, sonrada birbirimize düşüyoruz bu karnavalları iliklerine kadar benimseyenlerle.
PERİLİ KÖŞK dedi ki…
yazın çok güzel incegülüm...
ben de sevmiyom bu mevgililer gününü...
gereksiz geliyo,hele buket çiçeklere verilen dünyanın parasına içim gitmiştir hep,öptüm seni.....
İsimsiz kardeşler, selamı almamak olmaz. Sevgiler benden de olsun.:)

Bendenizcim, kuşşş... ben, sen yorulmayasın diye yazıverdim işte.:) Öyle diyecen gülüm. ar mı başka çaresi. Kocadan sevgili mi olurmuş.:) He valla olabili mi ki acep? Bizimki mesaj mı veriyo gizliden.:)

Mutlucum, yanlış mıyım sen söyle.:)) Gıcık oldum hatunlara zaten. Kılını biliyom, tüyünü anlıyom, iyi halt ediyon. Bak yine sinir yaptım. Öptüm şeker seni.:)

Yağmurum, sultanım, zati o da pek meraklı değil canım. Getirsin de varsın yarın olsun.:)) Yok be bizimkisi latife. Anladım ben seni, sen de beni canım.:)Allah rahmet eylesin babaanneciğine. Nur içinde yatsın. Off offf:((

Börtlekim, işte ben de diyorum ya, Allah sağlık sıhhat versin. Adamceyizler çalışıp didiniyorlar be gülüm. Bak ne güzel aramış da. Sevgi her gün olsun hayatında.:) Not kısmına koca kişisi de bayılmıştır zati.:))

Optiom, anam sen gezelenmeye mi başladın. Azıcık dinleneydin. Bak yaramaza, çabuk yat bakem.:)) Çok sevindim böyle ayakta gördüğüme yine de.. sağol canım. Sevgiler gocumanından.:)

Elçinim, kız kocadan sevgili mi olsun istiyordun. ayşe Arman mısın sen. Kır kendini otur.:)) Oy canım dur daha beee.. ne yaşlanması.:) Canımsın ben sağa ne diyim...:)

Aymenciğim, zor olan senin yaptığın, öteki türlüsü daha kolay ve eğlenceli biliyorsun.:( Bildiğin yolda ilerlemek en güzeli galiba ne dersin.. bir gün mutlaka, su yolunu bulacaktır.:)

Perilim, al benden de o kadar. Solup gidecek çiçekleri allayıp pullayıp dünyanın parasına satıyorlar. Hele bu gün çift tarife.:( Oysa çiçekler dalında daha güzel değil mi? Öpüyorum kocaman.:)
anemon dedi ki…
365 gün sevgisiz geçtikten sonra bir günü kutlamanın ne anlamı var
doğru söze ne hacet be ablacığım
Hayatta Giderken dedi ki…
Heh heeeee, geçenlere benzinliğin kenarındaki bir afişe çok gülmüştüm, onu hatırladım şimdi, elinde kırmızı gülle bir erkek , karşısında da kükreyen bir kaplan ve altta şöyle yazıyordu: Sadece bir kırmızı gül alacak kadar cesur musunuz?
Muhabbet Çiçeği dedi ki…
Canımcım,günün anlam ve önemine çok güzel değinmişsin valla. Ama lakin sevgilisi olmayanlar ne yapacak bu günde dememişsin:))
Valla ben bütün gün evde oturdum:)) Hergünki gibiydi yani. Aman neymiş sevgililer günü:))
renkler dedi ki…
Valla kırmızı göresim kalmadı artık:) Kalp de çiçek de böcek de... Eniştem inşallah birşey almıştır sana...
uykucu dedi ki…
benim yaşadığım son dönem hüsranlarından sonra kesin kararla tüm planı kendim yapıyorum ,önce alışverişe çıkıp işte şunu şunu şunu beğendim diyorum ben başka dükkana bakarken ona aldırıyorum, sonra şuraya yemeğe gidelim diyorum maaile gidiyoruz yoksa kendini ye dur, öküz bunların hepsi beklersen hüsran kapıda .mesela dün tüm planı kendim yaptım ve muhteşem bir gün geçirdim tavsiye edilir...belki bu sayede bir şey öğrenirler!! ha eşimin söylediği evliyiz be sevgililer günümü olurmuş lafınıda yedirdim ona, bir güzel olduki:))
Deniz dedi ki…
Fikrimcim, ben de senin gibi düşünüyordum...Taaaaki dün akşama dek... Eşim ablasıyla konuşmuş, ablası ona gelen hediyeyi anlatmış, o da bana anlattı bir de utanmadan... Ben sana yazmak istiyorum. Efendim, şimdi benim çok sevdiğim ablacığım sabah işe gidiyor. Aaa masada muhteşem bir çiçek... Cok seviniyor, biz de sevinirdik... Bilgisayarını açıyor, aaaaa 1 mailiniz var... Bakıyor inbox'a eşinden muhteşem bir mesaj!..Biz de sevinebilirdik... Sonra mesai bitiminde eve gidiyor, masada bir kutu!!! Kutuyu açıyor, içinden bir kutu daha çıkıyor... Onun da içinden zarif bir kolye... Şahsen içinden sakız bile çıksa sevinebilirdim :) Burada mesele sevgililer günü saçmalığı değil. Adamcağız baksana ne kadar şey düşünmüş tasarlamış... Halbuki bir tanesi bil yeterdi, şu kadarcık bir mail bile :) Neyse efendim biyocuğumun yorum konusundaki şöhretini gölgelememek adına kısa keseceğim :) Yılın hangi günü olursa olsun, önemli olan bence karşındakini önmsediğini hissettirmek... Bazen hakikaten şukadarcık şey yetebiliyor :) yüzük olmasına lüzum da yok halbuki :***
Anemonum, civcikim.. anacım bari bir gün olsun romantik bi etkinlik için vesile olaydı diye yani.:)

Demli Çayım, hakikaten komikmiş.:)) Bak görmedim ben onu. Görsem bahsetmez miydim. Lakin biz o kadarına bile razıydık gülüm.:)

Muhabbetim, çiçeğim, olmayanlar için bir şey demedik doğru, lakin oldu da ne oldu yani. Hayır bizim var da biz ne yaptık kuşum. Boşver yok der oturursun hiç değilse.:)

Renkim, canım alma mııı? Hemi de eli kolu dolu olduğundan zile bile basamamış adamceyiz.:)

Figenim, ahan da en güzelini yapmışsın. Bu erkek milletine böyle yapmak lazım işte. Seve seve olmazsa, başka şekilde romantik yapılır küt kişileri.:) Biz adını bile anmadık anacım. Daha ne diyim.:)

Denizim, o gıpta edilesi, hatta kıskanılası kadına ve onun örnek alınası, koca kişilerine idol gösterilesi eşine saygılarımı iletiyorum. Evet biz de sevinirdik. Sevinebilirdik. Yılın herhangi bir günü olsa da fark etmezdi. Sadece o mail bile yetebilirdi sevinmemize. Hatta bir iki güzel söz.:) Yok bu yorum çok iyi geldi. Dokunsalar ağlayacaktım durumu vardı. Senin yorumun dokundu yani ne diyim.:)
hahhahhaaayyy eşin okuduysa eğer ohhh be demiştir ne güzel anlatmış bişey almaktan kurtuldum ama sonunu okuyunca büyük hüsrana uğramıştır :D:D
muko dedi ki…
merhaba,
hasta halimlee çıkmayan sesimle kahkahlar attım resmen ellerine, yüreğine sağlık harika yazmışsın..
Sevgililer gününe inanmayanlardanım bende desemde insan bir sevildiğini duymak,ne bilim saçının okşanmasını görmek istiyor en azından eee onca yaygara kopartılıyorr bunları istemek hakkım diye düşünüyorum..
hee birde 15 yılı devirince insan ne sevgliliği kalıyor ne birşye birde ben sadece ve sadece güzel sözler beklerken akşam tartışmamızda cabası
erkek milleti işte ne olcak:P
zehra dedi ki…
mutlu cumalar guzel haftasonlar�
Bendeniz.. dedi ki…
EVET EN KOLAY İNCİNEN AMA EN KOLAY KANDIRILAN VARLIKLARIZ :))
BEDAVAYA SEVİNİP AĞLAYABİLİYORUZ İŞTE GÖRÜYOSUN..
KENDİMİZİ TAMİR ÖZELLİĞİMİZDE VAR AMA O GELİR GENE KIRAR NİLİN DEDİĞİ GİBİ
BEN ASIL SANA KOŞTUM HEMEN Bİ ACTİON OLMUŞTUR DİYE YAZMAMIŞIN BİŞİ:))
Cemilem, dünyayı su basmış, ördeğin umru olmamış gülüm.:) Adam okusa ne okumasa ne.. gene bildiğini okur.:)))

Sevgili Muko, işte aynen dediğin gibi. Sevgililer günü saçmalığıyla alakalı değil olay. Ulen bütün dünya ayağa kalkmış, gel sen de sevindir şu karını.:) Lakin ne edeceksin. Yuvarlana, tepelene gidiyoruz işte. Maşallah size de canım. 15 sene. Allah daha nicelerini göstersin.:)

Zehracığım, teşekkür ederim genç arkadaşım. Sana da.:)

Bendenizim, kuşşş... yorum cevaplarını okursan eğer, sanırım buradan bir yerlere varırsın. Zeki hatunsun sen biliyorum. Bu sinirle yazı neyin yazmayım dedim şimdik. Nasılsa akşam kandırır beni.:)
ev perisi;) dedi ki…
Fikir ve de zikir testim;
Senden aldığım tiyolarla problemi hallettim çoook teşekkür ediyorum ...
Artık bendende başka sayfalara ulaşılıyo;)
Bayanlar, hediye konusunda; istemem yan cebime koy gerçeğinin yaşayan efsanaleridir her daim;)
Muhabbetle...
ev perisi;) dedi ki…
Yaw resim size mi ait merakımı bağışlayınız lütfen;)
Peri Kızı, rica ederim ne dimek efenim. Bi faydamız dokunduysa ne mutlu.:) Aynen öyledir güzelim. Yani 17 senede insan bi kere olsun sevindirik olmak istiyor. Hediye diye alınan nevresim takımlarını, mutfak robotlarını sayalım mı bilemedim şimdi.:) Yok gülüm biz değiliz, ama her an olabiliriz diyim ben sana.:))
ah be anacım,Allah başımızdan eksik etmesin onları...benimki askere gitti ya,her ne kadar bugünün önemsizliğini savunsamda yine de keşke burda olsaydı dedim valla ne yalan söyleyim...üstüne üstlük 5 gün sonra doğum günüm:(içimi en çok cızdıran da bu olacak...
TATLI CADI dedi ki…
İncefikirlim yine büyük zevkle okudum yazını, katıla katıla.
Yahu sen ne hoş kadınsın.Sihir var sende hiç tanımadığın ve km'lerce uzaktaki insanları bile o hoş cümlelerinle güldürebiliyor ve tebessüm ettirebiliyorsan bil ki senin için en güzel hediye onların dualarıdır.Sen beni güldürdün ya Allah'da seni güldürsün emi.
Ha!.. Sevgililer gününe gelince, yaşam mücadelesiyle geçen 365 günün her gününde dile dökülmeden sevildiğini ve sevmeyi bilmek, börtü böcekler çiçekler ve her tonuyla kırmızılı 1 tanecik günden çok daha önemli olmalı sanırım.
şengül dedi ki…
Selam gece yarısı okudum ve çok güldüm yazdıklarınıza tabi sevgililer günü geçti eşim sabah telefon edp kutladı oğlumda babasından 4tane gül istemiş tabi benim haberim yok diceksiniz 4 gül kime diye bana kardeşine öğretmenine ve kız arkadaşına bu arada oğlum 7 yaşında daha şimdiden çok romantik olacak belli oldu darısı seneye artık tabi biz evli olan bayanlara her gün sevgililer günü.
Sevgili Hüzünler Güzeli, o ne zor şeydir bilirim. Uzaklarda olması, hele de asker olması.. her günü ayrı zordur da bu özel günlerde daha da koyar insana. Hele de ilk yavrusunun, ilk doğumgününde babasız kalması ne çok üzer bir bilsen.:(( Üzülme kuş be.. nasılsa döner gidenler. Yeter ki canları sağ olsun. Yeter ki dönülmez yollara gitmesinler. Allah kavuştursun hayırlısıyla.:)Hep beraber kutlarız doğum günüsünü gülüm. Cızırdamasın için.. sevgilerimle.:)

Cadıların en tatlısı, en tatlı dillisi, o sihir nedir bilmem de, ben sevdiğim insanlarla birşeyler paylaşıyorum ve bundan çok mutluyum. Güzel sözlerin benim için ne güzel bir armağan oldu biliyor musun.. Yılın her günü sevgiyle geçsin inşallah. Dualarına amin canım benim. Allah hepimizi güldürsün.:) Öpüyorum kocaman...

Sevgili Şengül, sevsinler senin o minik kuşunu. Bunlar bu yaşlarda pek bi romantik oluyorlar gerçekten. Kız arkadaşı da mı varmış bakalım onun. Maşallah yahu.:) Heh işte bize her gün sevgililer günü. En güzelini sen demişsin valla.:) Sevgiler...
suzem dedi ki…
alemsin ablacım sen...
nota bayıldım bu arada :)

Bu blogdaki popüler yayınlar

SİGARASI YALDIZLI GELİYOR NAZLI NAZLI

BİR ÇİFT KUŞ KANADIDIR MUTLULUK

AYA BAKTIM SENİ GÖRDÜM SANA BAKTIM AYI GÖRDÜM