BENİM GÜNLÜKÜM GÜZEL GÜNLÜKÜM


Pek datlu, pek gıymatlu Günlüküm,

Daha dün gibi sana ilk merhaba deyişim.

Bu gün senin ilk doğum günün Günlük. Doğum hikayen ahan da burada.

Ne hediye istiyon bilmem, ama zannımca sen bana çok güzel hediyeler verdin bu bir yılda. Dünya güzeli arkadaşlar kazandırdın. İşte şöyle bir hissiyat içine soktun zaman zaman ve de her zaman.

Bunları tekrarlamak istemiyorum bu gün. Merak eden arkadaşlarım linklere tıklayıverirler zaten.

Bu gün ben başka bir şey demek istiyorum.

Şimdi buralarda böyle yazışıp, çizişirken birbirimize sırlarımızı veriyoruz aslında. Perdelerimizi, hayatımızı aralıyoruz belki de.

Birbirimize karşı sorumluluğumuz olduğunu düşünüyorum bu anlamda.

Canım isterse yazarım, yazmayan da yazmasın bana ne, diyemiyorum o yüzden. Merak ediyorum arkadaşlarımı biraz ortadan kaybolunca. Soruyorum. Nerdesin, ne haldesin?

Şimdi benim aralıklarım belli zaten. üç, bilemedin dört gün, haydi yine bilemedin bir hafta. Ara vereceksem de haberdar ediyorum bir şekilde.

Olmaz a oldu diyelim, on beş gün kayboldum ortalardan. Ne cevap veriyorum kimselere, ne de selam. En fazla on beş gün benden ses çıkmazsa, arkadaşlarım da beni merak etsinler. Hasta mıyım, başıma bir hal mi geldi, öldüm mü, kaldım mı sorsunlar istiyorum.

Yine ses vermez isem, cep numaram bulunan arkadaşlar bir şekilde irtibat kursunlar. Hani ben o esnada bu dünyadan göçüp gitmiş isem bile, yakınlarım cevap verecektir kendilerine.

Hayat kadar ölüm de gerçek. Şimdi “aaaa olur mu hiç öyle, ne biçim konuşuyon” falan deme bak. Hele dinle bi!!!

Bu durumda, benim becerikli arkadaşlarım ardımdan helva karıp dağıtsınlar. Dualar etsinler güzel güzel. İyi insandı, Allah rahmet eylesin falan desinler istiyorum. Aman manyağın tekiydi, iyi oldu da gitti diyen olursa da canları sağolsun. Ama, demesinler beee…

İşte öyle Günlük. Şimdi böyle esti rüzgar ne edeyim? Daha neşeli bir doğum günüsü yazısı yazmak isterdim aslında. Bi daha seneye inşallah. Bilirsin, daha hiç geriye dönüp, yazdığımı değiştirmişliğim yoktur.

Haydi nice senelere Günlükcüğüm. İyi ki varsın. İyi ki varsınız.

Bu arada, bu sıralar doğum günüsünü kutlayan blog arkadaşlarıma da nice yaşlara demek istiyorum. Civcikim, Elçinim, Sofim, Dilek35im, Tütüm, Lolam, Mayonezim, Ev Perisim ve şimdi adını sayamadığım diğer kızlarssss, doğum gününüz kutlu olsun. Çiçekler sizin için ve dahi Günlüküm için ve dahi tüm arkadaşlarım için. Dalından koparmaya kıyamadım, böylece kabul ediniz efenim.

Yorumlar

Ebru Oğuş dedi ki…
doğum günü kutlu olsun "bir kadının güncesi"
incegül, hep hep yaz sen bu günlüküne tamam mı, sesine soğluğuna ara verme sakın...
yani ben de hiç ilk olamamışımdır senin şu yorum sahifende de bu doğumgünü mesajında ilk olmak kısmetmiş gördün mü??? yoksa diil mi?
öptüm seni çok.
Derin Sularda dedi ki…
Sevgili İncegülüm,
Benim yorum şeysi açılana kadar sen iki post yazdın ama benim yazamadığım yorumlarım içimde kaldı, o nedenle izin verirsen bir alttan başlamak istiyorum.

Hani o nefesini kesecek anlar vardı ya işte ben o anlarda çok kötü oldum, çok duygulandım ve dilerim ki sen o güzellikleri doya doya, tadını çıkara çıkara yaşarsın. Miniklerin büyür, hayallerinden bile daha güzel yerlerde seni kucaklarlar inşallah. Haa bir de gelinin öylesine bulursan bana da yolla:))

İkincisi, blogunun doğum günü kutlu olsun, ömrü uzun olsun, hep bizimle olsun... hani sen ne bileyim ünlü münlü olur böyle artık değişik konumlarda başka yerlerde falan yazmaya başlarsanda bizi unutmazsın dimi??
Sevgiler ve blogunla daha nice yıllara ...:)
Adsız dedi ki…
Iyi ki varsin günlük!!!
Dogum günün kutlu, aci günün tatli olsun!!!!

Seni anilari, duygulari, hisleri, düsünceleri, bazen hüzünleri ve cogu zaman mutluluklari ile dolduran "Incegül"' de basimizdan eksik olmasin... Rabbim hayirli, huzurlu, basarili, yasam sevinci dolu uzun ömür versin insallah!

TülayK :)
SenaBera dedi ki…
Güzel bloğunun ilk yaşı hayırlı olsun. Nice yıllar...

Allah uzuuun ömürler versin canım. Mutlu mutlu tatiller dışında on beş günlük ara mara olmasın!!
Muhabbet Çiçeği dedi ki…
Canım benim, nice yıllara inşallah hepberaber. Darısı bana :) Canımcım niye öyle konuşup bizleri üzmüşün. Allah korusun. Sende iyi ki varsın canım benim. Öptüm kocaman. iyi yıllar.
Minik Kus dedi ki…
Ooo bu aralar dogum unu kutlayan bloglar pek cok demek ki. Dogum gunu kutlu olsun gunlugunun, nice yaslar yasasin. Hep buralarda olsun, bir yerlere sakin kaybolup gitmesin. Yorum yazamasa da birileri surekli gelip kontrol ediyor bunu da bilsin.
reality dedi ki…
Blogunuzun yaş günü kutlu olsun.

Güzel yazılarınız daim olsun.

Dileğim bütün bloglarda birlik -
kardeşlik - dostluk olsun.
Unknown dedi ki…
ilk yaş günü... Umarım devamı gelir...

sevgiler...
BALDAN TATLI dedi ki…
İyi varsın fikriminince gülü. Gönlümüzün ince gülü. İyiki varsın.Kutlu olsun.
maşallah benim güzel ablama, daha nice güzel yazılarınla yüzümüze tebessüm katman dileklerimle... sorumluluk meselesi varya abla bahsetmişin o çok doğru bende bazen yazmak istemediğim halde sırf sizler varsınız size karşı sorumluyum diye geliyorum elimden geldiği kadar unutturmayıp unutmuyorum sizleri. kal sağlıcakla ablam.
Ebrucum, çok teşekkür ederim canım benim. Umarım öyle olur. Lakin sizinle her şey güzel. Yazmalar da sizinle anlamlı inan bana.:) Evet evet açılışı sen yaptın bu gün. Ben de seni kocaman öpüyorum sevgili arkadaşım. Kuzularını da tabii.:)

Dilekciğim, senin yorum şeysi açıldı demek.:) Canım benim sağol güzel dileklerin için. İnşallah hepimiz hep güzel günlerini görürüz gözümüzden sakındığımız yavrularımızın.:) Şimdik şu ünlü olma mevzuuna gelince, şekerim o zaman kimsecikleri tanımam. Biz ayrı dünyaların insanlarıyız şekli yaparım yani bilemiyorum.:)) Ah Dilekciğim, buradan, sizlerden aldıklarımı hiçbirşey, hiçkimse veremez ki bana. Anlatamam ben sana. Sevgilerin en kocamanından gönderiyorum arkadaşım ve öpüyorum minik prensesimle güzel annesini.:)

Tülaycığım, bu güzel ve içten dileklerine çok çok teşekkür ederim. Amin. Bin katı sana olsun inşallah.:) Ne kadar güzel bir ilk cümle bu. İznin olursa, çok sevdiğim birinin doğum günü için kullanabilirim. Sevgiler.:)

Senaberacım, çok sağol canım benim. Dileklerin hepimiz için geçerli olsun. Zaten sizin sevginiz olmasa bu bir yıl olmazdı inan. Sevgilerimle canım. Öperim bızdıkları ve seni.:)

Muhabbetim, çiçeğim, inşallah canım hep beraber. Üzülün diye demedim ki, içimden öyle geldi kuşum. Öperim ben de seni kocaman.:)

Minicik Kuşum, inşallah hep beraber canım. Çok teşekkür ederim güzel dileklerine. Sessiz bir kuşun takibinde olduğumu biliyorum. O kuş da bilsin ki sessizce gelen bir misafiri var.:)

Sevgili Reality, çok çok teşekkür ederim güzel dileklerinize. Birlik, kardeşlik ve dostluk hep daim olsun. Ve ülkemde de bu böyle olsun diliyorum.:)

Sevgili Evvel Zaman İçinde, çok teşekkür ederim. Ben de bunu diliyorum. Sevgiler en bolundan.:)

Baldan tatlı dillim, çok teşekkür ederim. Sen de iyi ki varsın benim güzelim.:)

Gökhancım, güzel gönüllü, güzel kardeşim. Teşekkür ederim canı yürekten. İnşallah ablacım. Blogu kapatıp gidenler, aylardır hiç ses soluk vermeyenler, şifreleyip kaybolanlar var. İnan bir arkadaşımı gurbete yollamışım ve ondan hiç haber alamamışım gibi üzülüyorum. Sen sakın kaybolma emi kardeş. En çok üzüldüklerimden biri olursun, bunu biliyorsun. Sevgiler kardeş. Hayal hatuna da selamlarımı ilet lütfen.:)
muko dedi ki…
Merhaba,
Nekadar hoş ve renkli anlatım diliniz var sevdim bu bloğu:)
Doğumgününüzde kutlu olsunn nice yıllar blogçular içinde bloğunuzunda yer alması dileğiyle..
Adsız dedi ki…
Merhaba İncegül,
Bugün beni yazın çok üzdü arkadaşım.Herkes sırasını beklesin lütfen.Ben sanal bir dünyada tanımadığım birine, laf olsun diye ya da dilim varmıyor başka bir amaçla yazmıyorum.Beni anladığını düşündüğüm bir arkadaşımla dertleştiğimi paylaştığımı düşünüyorum.Eski kafalıyım ne de olsa.Hani derler ya ""sanatçılar kaosun çoçuklarıdır" diye.Sendeki durumda öyle bence.Sıradan insanların söylediklerini ciddiye alma arkadaşım.İnsanların çoğu hayatı sadece iki hatta tek boyutta yaşar.Kendine benzemeyen , daha donanımlı insanları da, bir iki basit kelimeyle üzer ve yorar.Ama bilindiği gibi sanatçılar, gerçek bilimciler hatta askeri dehalar hep o gruptan çıkar.Ben tesadüflere inanmam.Hayatta her şeyin kendi içinde bir mantığı vardır.İsyan etmemek niye ben dememek gerekir.Çünkü özel şeyler özel insanların başına gelir.Sıradan insanlar sıradan şeyler yaşar.Lütfen arkadaşım, ölümden ,karamsarlıktan, seni güçsüz kılacak her türlü alışkanlıktan uzak dur.Biraz nasiat gibi oldu ama İncegül,
kusuruma bakma.Senin uzun, sağlıklı ,mutlu bir ömrün olsun istediğim için.Hani biraz da bencillikten.Kimin yazılarını okuyp yorum yazacağız yoksa.Kimin dostluğuna sığınacağız ihtiyacımız olduğunda.Bu kelimeler ağızlarda sakız da olsa gerçekte pek çok kişinin hayatından hiç geçmiyor.
Doğum günün kutlu olsun.
Adsız dedi ki…
İncegül,
çok özel bir insan, çok değerli bir dost olduğunu unutma lütfen.
Ölmek için çok erken.Yaşayan için daima ümit vardır, unutma.
Hoşçakal.
amanda aman sevsinlerr ilk yaş günü ilk adımlarr haaa...çok güzel yol almışsın ama incegülüm şu kısacık zamanda..allahım nice güzel yıllarda hep beraber olmak nasip etsin..
ölümden bahsetme bizim çok yolumuz var daha...allahım uzun uzun yaşlarrr nasip etsin yavrularımızlar eşlerimizle beraber cnm..
öptük seni meleklerimle...
amanda aman sevsinlerr ilk yaş günü ilk adımlarr haaa...çok güzel yol almışsın ama incegülüm şu kısacık zamanda..allahım nice güzel yıllarda hep beraber olmak nasip etsin..
ölümden bahsetme bizim çok yolumuz var daha...allahım uzun uzun yaşlarrr nasip etsin yavrularımızlar eşlerimizle beraber cnm..
öptük seni meleklerimle...
Nenoni dedi ki…
Bloğunun doğum günü kutlu olsun.
Doğum günü yazın biraz hüzünlü mü olmuş ne?
Ferhanca dedi ki…
İncegülüm, yeni yaşın kutlu olsun..
Çiçeklerini aldım. en güzel renkleri seçtim benim için sarı..
Senin blogunda bu çiçekler kadar güzel olsun, hiç solmasın..
Aman be güzelim, kim ne kadar kaldığını biliyor ki...Güzel geçen iki dakika, insanın yanına kar kalıyor..
sevgiler..
Günlükünün yeni yaşını gönülden kutlarım. İyiki varki, iyiki yazabiliyorsunki bende yazılarını zevkle okuyabiliyorum. SAĞLIKLA HUZURLA GÜZELLİKLE geçirebileceği nice nice seneler dilerim....
sofi dedi ki…
İncegülüm, tatlı dillim, bize böyle bir blog hediye ettiğin için çok yaşa ve bol bol yaz, daha nice blogunun doğum günlerine:)
Te te be daha çocukları everip, babane olcaz, neleeer görücez, paylaşıcaz, kucak dolusu sevgilerle...
Unknown dedi ki…
Aman efendim ne demek çiçek olsunda dalından olsun köküylen olsun yada direk bahçeden görüntülü olsun şeker eyvallah...sende iyiki yazmışsın iyiki varsın şeker....
TuBiKKo dedi ki…
canım ablacım,
Bu blog aleminde okuduğum çok fazla kişi var ama beni yazdıklarını okurken gülmekten koparan ve zaman zaman son derece damardan girerek beni ciddi ciddi düşündüren sadece iki kişi var.Birisi sensin,ötekisi de az biraz mikrop bi bacımız (şimdi ben böyle yazdım diye bana burda fırça kayabilir kendisi ama ben buna da razı olarak kendisine sataşmadan edemeyeceğim.Anladın sen onu biyom huuh en uzaylısından :P )
İyiki başlamışsın sen bu blog yazarlığına da bende hayatının kenarından köşesisinden seyircisi olabilmişim mini ve maksi kişilerinin anneleri ile diyaloglarına kahkalarla gülerek kendime de iyi bir anneyi ilerisi için örnek alabilmişim...Gerçekten.. :)

İyi ki varsın umarım da hep olursun hayatımda..Öpüyorum en gocimeninden...
Adsız dedi ki…
Merhaba :)

Tabii ki kullanabilirsin...

Sevgilerimle...
TülayK :)
ev perisi;) dedi ki…
Canım yaw bişey sorucam izninle;
Hani kırmızı ile yazmışsın ya; marhaba, burada ve şöyle gibi yerlere tıkladığımızda sayfalar açılıyo ben bunu beceremiyorum yardımını bekliyorum...
muhabbetle...
İstekten yazıya bişey diyemedik ne denilebilir ki her zman ki gibi süpper ötesi hatta hipper;)
ev perisi;) dedi ki…
Ben biliyordum zaten; bu muzip yazıların burcunun kova olduğunu...
Mutlu ve hayırlı bir ömrün olsun...
Burçtaşım benim;)
Adsız dedi ki…
Merhaba İncegül,
inanmıyacaksın ama sana kızmıyorum.Mikropta bir tür canlı aslında. Bir kısmı faydalı da üstelik.Ben iyi anlamda yazdığını varsayıyorum.Fırça konusunu anlayacağını düşünüyorum.Ama kırdıysam kusura bakma.Ben de böyle biriyim işte.Olmazsa olmazlarım var.Onlar giderse geriye kalanı kimse sevmez.Başta kendim.
Bana kızsan da beni anlıyorsun aslında ,biliyorum.
Hoşçakal.
Sevgili Muko merhabalar.:) Çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için. Her zaman bekleriz efenim. Mekanımız dost yüreklere hep açıktır. Sevgiler.:)

Sevgili İsimsiz arkadaşım, sanırım kim olduğunu biliyorum isimsiz olsan da. Çok teşekkür ediyorum bu güzel sözler için. Mutlu ettin beni. Az çok biliyorsun beni, kolay depresyona girecek, ölümü düşünecek bir tip değilim zaten. Lakin içimden öylece geliverdi işte. Çok çok sağol. Hepimize uzun ve sağlıklı ömür versin Allah.:)

Cemilem, yaaa bir yıl olmuş bile. Günler geçmiyor derken, bir bakıyorsun yıllar geçiyor işte. Amin canım. Allah hepimize güzel, hayırlı ömürler nasip etsin. Öpüyorum seni ve prenseslerimi.:)

Nenonicim, sağol canım. He ya biraz öyle oldu kanımca. olsun telafi ederiz be ya.:)

Ferhanım, sarı çiçekler feda olsun arkadaşım. İste, sana sarı laleler alayım çiçek pazarından.:) Çok teşekkür ederim güzel dileklerine. İşte bunu diyorum. Ne kaldı bilmiyoruz ama, ne yaşadığımız çok önemli. Sevgiyle öpüyorum canım.:)

Börtlekim, canım benim. Sağol sağol. Siz de iyi ki varsınız. Siz olmasanız zaten anlamı yok biliyorsun. Öyle kendin pişir kendin ye. Öpüyorum börtlekimi ve seni.:)

Soficim, sağol canım ya. Olacaz dimi babaanne. Anane olamıycaz diyosun yani.:) İnşallah canım ya. Allah hepimize güzel ömürler versin.:)

Elçincikim, sana gül bahçeleri vereyim, sen iste yeter ki.:) Sağol bidenem. Sen de iyi ki varsın be.. öperim.:)

Tubikkom, şımartıyorsun şimdik beni. Canımsın sağol. İnşallah çok güzel bir anne olacaksın sen de. Amanin örnek anne olarak beni mi aldın kuşum. Uyyy.. valla daha tikkatli olmalıyım. Yavruların işkence dozunu mu azaltsam ne etsem?:) Mikrop bacı bişeycik yapamaz sana meraklanma sen. Ben korurum seni.:) Öpüyorum canım.:)

Tülaycığım, sağol canım. Sevgiler.:)

Peri Kızı, şimdik bak. Hani yazı hazırlıyon ya. Link vermek istediğin kelimeyi boyuyorsun. Seçiyorsun yani. Sonra yukarıda yeşil renkli, maske şeklinde bir zımbırtı var ya ona tıklıyorsun. Şimdi önünde bir pencere açılıyor. Minik bir pencere. http://ile başlayan yere vermek istediğin linkin adresini yazıyorsun, ya da kopyala yapıştır yapıyorsun. Tamam sekmesine basıyorsun ahan da oluyor. Bir iki denemeden sonra başarmıştım ben de. Dene bir. Olmazsa her türlü teknik destek ücretsiz olarak sağlanır. (Vay anam vay.. teknoloci özürlü hatundan, teknoloci dersleri):))) Canım benim, bu benim doğum günüsüm diil ki, şu benim Günlük var ya, tanırsın, onun işte. Ama ailede bir muzip Kova var. Bil bakalım kim? Hem Kova olmazsam sevmiycen mi beni? Aşkolsun.:) Bir de hemen senin ismini de aşağıya ekliycem. Ya diyorum unuttuğum kızlar var diye. Senin de doğum günüsündü yahu.Alık kafam işte.:( Şimcik sen hediye olarak, benim için ericikle, onun lokum abisini öper misin.:)

İsimsiz arkadaş, inanıyorum niye inanmayayım. Niye kızacaksın ki bana. Mikrop mevzuunun sahibesi düşer buralara yakında. Seninle bir alakası yoktur yani. Sen içini ferah tut. Niye üzerine alındın ki????
PERİLİ KÖŞK dedi ki…
incegülüm ne kadar yakın blog açmışız biz, farkında değilim,9 şubatta ilk açtım 14 şubatta da sürekli yazmaya naşladım ben de...
yarın benim seneyi devriyem,:)
bu yazdığın ruh durumunu ben Esra'yı kaybedince hisstmiştim acaba ben de sesim soluğum çıkmayınca yazmayı bıraktı mı derler ,başına birşey geldi diye düşünen olur mu....diye uzun uzun düşünmüştüm....
Allah hepimize uzun ömürler verir inşallah,günlüğüne nice yıllar diliyorum...
uzun yıllar okumak istiyorum yazılarını canım arkadaşımmm
öptüm sen....
yildönümün kutlu olsun fikriminince gülü:)) benim blog sayfam daha dun gibi geliyor ama 2005 den beri yaziyormusum yahu:))
manyak mıyız neyiz

nimet
Adsız dedi ki…
Doğum günün kutlu olsun İncegül'üm!! İnce ruhunu her satıra anlamlı döşeyişine hayran olduğum, doğum günü kutlu olsun seni bize anlatan aracının.. Her satıra anlam yüklediğin bu sayfanın doğum günü kutlu olsun!!
Seni çok seviyorum canım!!
Perilim,canım arkadaşım, biz seninle aynı günlerde çıkmışız ortaya demek. İyi ki öyle bir karar almışım ve seni tanımışım. Bartın'dan Amasra'dan bahsedilince "benim orada arkadaşım var, kara kuzularım var" diyorum şimdi. Canım benim Esra'nın olayı sanırım bu satırları yazmama neden oldu. Gerçekten çok üzücüydü. Allah hepimize uzun, sağlıklı ömürler versin canım benim. Öpüyorum kocaman seni ve kara kuzularımı.:)

Nimetcim, teşekkür ederim canım.:) Biz de birbirimizi fıysbokta bulacak değildik a. Buralarda tanıdığım herkes sanırım bulmak istediğim insanlardı. Bunlardan biri de sensin. Maşallah yahu. 2005 demek. Umarım daha uzun yıllar olursun bence.:) Manyak mıyız... Galiba.:)

Bilunum, güzel gönüllüm, tatlı dillim. Çok teşekkür ederim canım benim.:) Bu güzel, sevgi dolu sözlere layık mıyım bilmiyorum ama ben de seni çok ama çok seviyorum.:)
anemon dedi ki…
incegülüm
iyiki doğurmuşsun blogunu iyiki seni tanımısım
benim en kötü anımda bile güldüren güldürürken düşündüren arkadasım

bende eğer bir 10 günü asarsam benide meark edin anacığım kesin ya bedenen bu diyardan göç etmişimdir yada ruhen
ay ikiside aynı sey değil mi zaten :))) anlamıssındır sen benim ne demek istediğim değilmi arkadasım
kaç gün sonra ilk acısım blogları uğrayamadım uğrayamazdım zor zamanlardayım 2008 küsüm
doğum günümü tekarar kutladığın içinde ayrıca tesekürler canım öpüyorum seni kocaman
sevgililer günün kutlu olsun tüm sevdiklerin yanında olsun
sessiz balik dedi ki…
ya fikrimin incegülü
bu yazdığını okuyunca aklıma geldi
ben de kendi blogumu açtığım tarihi not edip doğumgünü kutlayım dedim kendi kendime
ve evet ; aynen
ben de senin gibi düşünüyorum
yazmayınca merak edilmek istiyorum
ama bi farkla kimsede telefon nuamram yok .
Mutluveumutlu dedi ki…
Ablacım iyiki bloğu açmışsın ve bende bloğumu açmışım ki seni tanımışım, bizlerden 2-3 den fazla uzak kalmaman, hep yazman dileklerimle...
ben seni çok sevdim ablam yaa...
Dilek35 dedi ki…
günlükünün doğum yılı kutlu olsun canım hep güzel şeyler mutluluklar yazman dileğiyle
canım gönderdiğin çiçekleri aldım kabul ettim çokk sağol doğum günüm için iyi dileklerin için öptüm kocaman
berfin dedi ki…
iyiki varsın ve iyiki bizimlesin canım. nice senelerde yazılarınsız kalmayalım inşallah.seninle gülüp seninle düşünüp seninle ağlayalım(sözün gelişi olmasın ağlama sen).
iyiki seni tanımışım incegülüm.iyiki hayatımda varsın.kalemin tükenmesin...öptüm
Adsız dedi ki…
Merhaba İncegül,
Baktım yeni yazın yok. Ben de eski yazına, günün mana ve önemine yakışır bir ilave yapayım bari dedim.Umarım beğenirsin;

SONSUZLUK
Üç kere üç dokuz eder
bilirsin
birin karesi birdir
karekökü de
bilirsin
"mutlu aşk yoktur"
bilirsin
ama baharda ya da dışarda
sonsuz göğün altında
aşkın aşkla çarpımı
garip bir şekilde
hep sonsuzluktur

kareköküde yoktur.(Alıntı)

"Beğendin mi?
Bloğun ve sen çok uzun yaşayın ve hep mutlu olun.
Civcikim, tatlı kuşum. Sıkma canını be. 2008 e küssen de o kendi havasında yürümeye devam ediyor işte. Bak ikinci ay devrildi bile.:( Sen uzuuun yıllar buralarda ol kuşum. Hiç bişeycik olmasın inşallah ne ruhuna ne bedenini. Sen de iyi ki varsın. Dobra arkadaşım, güzel gönüllü arkadaşım. Öpüyorum çok.:)

Özlemciğim, emin ol yazmayınca en az bir kişi merak edecek bundan sonra seni.:) O güveni sağladıktan sonra en az bir arkadaşına telefonunu vermek lazım. Ne olur ne olmaz değil mi? Herşey bizim için. Ama, dilerim ki uzuuun yıllar hiç merak edilmeden yazarsın.:) Sevgiler kocaman.

Mutlum, tatlım, güzel kardeşim benim. Sağol canım. İnşallah. Ben de seni çoook sevdim ve seveceğim.:)

Dilek35im, inşallah canım, çok sağolasın.:) Ne demek çiçek demetleri, gül bahçeleri, güzel olan ne varsa senin olsun. Doğum günün tekrar kutlu olsun. Ben de seni çok öptüm.:)

Berfinim, canım benim. Sağol güzel dileklerin için. Sadece gülmeleri değil, gözyaşlarını da paylaştık değil mi? Ama acıları azaltıyor paylaşmak. Asıl bunun için ben size minnettarım güzelim. Öpüyorum kocaman.:)
Sevgili İsimsiz, çok güzel.. paylaştığın için sağol. Günün mana ve ehemmiyeti ile ilgili yazı birazdan geliyor. Çok manalı bir gün malum.:)
cenebaz dedi ki…
Fikrişim, nice yıllara, nice yazılara:)) İyi ki varsın...
Çenebazımm, teşekkür ederim. Hep beraber inşallah. Sen de iyi ki hayatımdasın.:)
Sanem dedi ki…
Benim de aklimda ilk blogunu kesfettigim an, ilk yorumu da ben yazdim hatta, bunu hep soyluyorum biliyorum ama hosuma gidiyor, beni unutman mumkun degil bu sebeple ;) Buraya gelmeden once kahve cay artik hazirda ne varsa genelde alip gelirim ben, hele bir kac yazi birikmisse okumadigim degme keyfime gelip de gulumsemeden donmuslugum yoktur.

Cidden cok sevgiler .
Sanem.
Sanemciğim, güzel gurbet kuşum. Evet o bir yorum orada ne de güzel durur hala.:) Ben o zaman çaylak blogger olduğumdan cevap da yazmamışım, tek başına kalmış. Ama zannımca o yoruma çok büyük bir sevgiyle cevap vermişim.:) Seni unutmak mı asla. Biliyor musun dün akşam bir kardeşime anlatıyordum ilkleri. İlk aşk, ilk çocuk ilk vs. ilkler hep özel olmuştur diye. İşte sen de öyle özelsin benim için. Benden de sana çok sevgiler gerçekten. Öpüyorum o güzel yanaklarından.:)
Adsız dedi ki…
İncegül,
iyiki varsın.Ne diyim keliMelerin yetersiz olduğu bir durum.
GÜLBAHAR
Mutlu Kum Taneleri dedi ki…
Fikrimin ince gülü aynı zamanlarda çıkmışız yola :) Üstelik temalarda aynı.
Sevgili Gülbahar, çok teşekkür ederim. Güzelsin sen de ne diyim.:)

Sevgili kum taneleri, evet dediğin gibi temalar da aynı.:) İnşallah uzun bir yolculuk olur ve bu yolda yoldaşlık ederiz birbirimize. Sevgiler canım.:)

Bu blogdaki popüler yayınlar

SİGARASI YALDIZLI GELİYOR NAZLI NAZLI

BİR ÇİFT KUŞ KANADIDIR MUTLULUK

AYA BAKTIM SENİ GÖRDÜM SANA BAKTIM AYI GÖRDÜM