NİCE YILLARA SEVDİĞİM


Bir erkeğe hediye seçmekten daha zor ne vardır. Sanırım üç erkeğe hediye seçmek.

Çakmak alayım desen, elli tane vardır zaten. Takı da takmaz bunlar. Parfüm desen çok bildik. Gömleğin her çeşidi mevcut, üstelik te ütülemesi dert. Çiçek mi? Yuh artık. Erkek adam öyle çiçekle böcekle uğraşmaz.

Şimdi ben “Bütün İstanbul’u dolaştım, sana layık bir hediye bulamadım.” desem çok klasik olacak biliyorum. O yüzden demiyorum.

Hiçbir yeri dolaşamadım hayatım. Çünkü bütün gün eşek gibi çalışıyorum.

Ofisten çıkmamın imkansız olması asabiyle, asabiyet yapmış vaziyette, sana hediyeyi çıkışta bakarım, kesin, galiba, sanırım, kanımca.

Geçen seneyi birazcık atlamış olmanın verdiği utançla, bu sene sana güzel!!! bir doğum günü partisi hazırlamayı da düşünüyorum.

Şöyle romantik bir akşam yemeği. Süslü bir masa. Mum ışıkları, çiçekler. Mönüde, nohut, pilav ve yoğurt. Yanına da bir baş soğan kırdık mıydı, romantizmin doruklarında dolaşırız alimallah.

Fonda da “Tiridine Bandım” hani şu bizim oraların meşhur türküsü var ya.. “Manda yuva yapmış söğüt dalına, yavrusunu sinek kapmış göööööördün mü, amanın yandım.” Ne kadar hüzünlü bir türküdür o. Özellikle de manda için.

Hediye dersen e ben varım daha ne olsun?

Canım benim..

İyi ki varsın iyi ki doğdun.

Tanıdığım en dürüst, en mert, en temiz kalpli, en güzel yürekli, en iyi niyetli adam. Ve de en yakışıklı tabi.

İnşallah yeni yaşın sana güzellikler ve mutluluklar getirsin.

Nice nice yıllara bir tanem.

Doğum günün kutlu olsun.

Hak ettiğin her şey senin olsun.

Ve öyle çok şanslı ol ki… hayatındaki en büyük şansın, artık ben olmayayım.

  • Not Olmazsa Küserim: Megalomanlığın doruklarındayım bu ara. Biri beni durdursun yahu.
  • Bu da Son Dakika Notu: Şimdi sen gelip bana, "gece yarısına kadar bilgisayar başındasın" şeklinde artizlik yaptın ya. Bir şey demiyorum ve bir yıl boyunca sana geri dönecek olan bu yanlışşşş!!!!! hareketin için, seni vicdanınla ve deli bir hatunla başbaşa bırakıyorum. Nihohahahahaha.
  • Önemli Bir Not Daha: Sevgili arkadaşım Nimet'in de bugün doğum günü. Nice nice yıllara, hep güzelliklerle ulaş. Doğum günün kutlu, mutlu olsun diyorum sana.
  • Önemli Bir Not Daha 2: Canım tatlı arkadaşım Fatma Zehra'cığın da doğumgünüymüş bugün. Bir ömür mutlu ol güzel isimli, güzel sıfatlı, güzel kız.

Yorumlar

ZRPNDT dedi ki…
:) İyi ki doğmuş eşin...Benim bloga da bi uğra bak şaşıracaksın :))) Valla bak şaşıracaksın :)
Unknown dedi ki…
En büyük hediye sensin daha ne olsun .Allah ayırmasın uzun ömürler diliyorum...
PERİLİ KÖŞK dedi ki…
Evin babası iyi ki doğmuş,iyi ki incegülümün olmuş,mutlu yıllar,sağlıklı günlerle ,çoluğunuzla, çocuğunuzla ,
şu bilgisayar başında olmamız onlara batıyor ya,ööle manasız laflar sokuluyor ya ıhhhh deli oluyorum konuyu yanlış anlamdıysam eğer,derdim var ya bu konuda hemen hiddetlendim.:)
bu arada yemek menünüz ve müziğiniz mükemmel ötesi,tam fransız tarzı şekerim ,bizde hep yaparız...
bidamlacik dedi ki…
Allah'ım ayırmasın siziii.


Kız sus, en büyük şansı sensin,bırak öyle de kalsııın. erkek kısmısını fazla şımartmaya gelmez.
renkler dedi ki…
Eniştemin doğum günü kutlu olsun. Nice mutlu ve sağlıklı yıllara. Allah sizi ayırmasın canım. Hediye alınır, dert etme. Ona güzel bir akşam hazırla ama. Mümkünse fon müziğini değiştir ve soğan olmasın:-) Güzel bir kırmızı şarap al, birer kadeh için... Mumları unutma. Romantizm bizim de hakkımız. Hatta bence çiçek de al. Eşime güzel bir çiçek yolladım bu sene ben. Hep erkek mi alacak... Öptüm...
Mutluveumutlu dedi ki…
Eniştemizin doğum günü kutlu olsun.Sizlerle birlikte sağlıkla, mutlulukla, huzurla nice yaşları olsun inşallah.
Gulos dedi ki…
İncegülcüm,
selamlar canım.Birsürü şey yazmışsın yine ben yokken.Nasıl yetişicem kız ben senin hızına :).Eşinin doğum gününü kutlarım.Ona bir puzzle alabilirsin 1000 parçalı filan.Senle uğraşacağına onla uğraşır :P .Yada uçak maketi filan. Ben geçen iki yıldır öyle yaptım. Balık tutmayı seviyorsa olta filanda alabilirsin.

Sevgilerimle.
Benim Hayatim dedi ki…
Birlikte upuzun bir ömür geçirin ve hep böyle sevgi dolu olsun.

Nice mutlu yıllara.
Nenoni dedi ki…
Eşinin doğum günü kutlu olsun.Uzun ömürler dileğiyle...
Gelin Ayşe dedi ki…
Ne güzel bir yazi buu ^_^
Daha daha mutlu yillar diliyorum insallah ..
Gelin Ayşe dedi ki…
Daha nice nice mutlu yillara :))
Emre dedi ki…
Doğum günü kutlu olsun efendim goncanızın, e tabi bi romantik olaya fakıf olunmalı yenen yemek nohut pilav olsa bile dimi, boşver hediyeyi be güzelim şu hayatta istediğin insanla yan yana olmak bile en güzel hediye değilmidir.
bidamlacik dedi ki…
Eşine -başka yaş günlerinde artık- ilginç sürpriz fikirler için,buraya bak :)))
Adsız dedi ki…
eşinin doğumgünü kutlu olsun canım hediye konusunda bende seninle aynı dertten muzdaribim çözüm bulursan banada çıtlat :)) bende ne alsam diye kara kara düşünüp hiçbişey bulamayanlardanım.. Yanlız planların süpermiş hele o romantik yemeği soğanla pekiştirmen çok şık olmuş Allah hiç ayırmasın sizi.. :))
CANLARIM, PARTİ BU AKŞAM. HAZIRLIKLARI YAPTIM. NOHUTU KOYDUM SUYA. CD Yİ DE ALDIM. TİRİDİNE TİRİDİNE BANDIM. BEDAVA MI SANDIN PARA VİRDİM ALDIM.

FEZEM, güzelim... doğum günün kutlu olsun canımmmmm.:))) Sağoool:))

ELÇİNİM, aminnn canım sağol.)) Benim dimi he benim.:))

PERİLİM, amin canımm sağol:)) Sonra gelip okuyunca pek bi utandı. Onu utancıyla başbaşa bıraktım ben de.:)) Beğendin mi canım. Akşamdan ıslattım nohutu, bol gazlı bir doğum günüsü olsun istiyorum. Bir de mandalı tabii.:))

DAMLAM Bİ DAMLAM, amiin sultanım sağol.:)) Yazık kız. Adamcağızım pek şanssızdır. Hani bahtsız bedevi misali valla.:)) Bu arada doğum günüsü bu gün, sürprizler için geç kalmış sayılmam.:))

RENLERİM, sağol canımmm, inşallah.:)) Akşama güzel bir parti hazırlayayım dimi.. hak ediyoruz tabi arada. Bizim başımız kel mi dimi? Hayır adam yakında kel kalabilir ama. Genetik genetik.:))

MUTLUCUM, güzelimm sağol, amin.:)) Bu güzel dileklerinle mutlu ettin ismin gibi beni.:))

HACERİM, hoşgeldin, merhabalar canım.:)) Özlemişim seni ve o tatlı bıdığı.:)) Sağol, amin inşallah.:)) Kız zaten adam eve gece bi saat geliyor. Onda da maketti, pazıldı. Tamamen kopar dünyadan valla. Ama beraber yapılabilir. İyi fikirmiş bu.:))

MÜCEVHERİM, canımmm amin, sağol güzel dileklerin için. Tatlı kız.:))

NENONİM, sağol canım ya. Ne güzel dilekler bunlar. En içten teşekkürlerimi kabul et.:))

SEVGİLİ AYSHEGÜL, Merhabalar.:)) Çok teşekkür ederim. Hem beğenin, hem güzel dileğin için sağol.:))

EMREM, sağol canımmm benim.:)) Ne güzel demişsin sen öyle. Sevdiğin veya sevdiklerinle yanyana olabilmek en büyük hediye gerçekten.:))
Aslı Cin dedi ki…
Nice yılllara. Ben artık hediye almıyorum eşime. Kalmadı bir şey. En son doğum gününde Çiğ köfteden pasta yaptırıp ofisine göndermiştim, erkek milleti seviyor, ayıla bayıla yemişlerdi :)))
HALECİM, aynı anda göndermişiz yorumu.:)) Çok sağol canımm. Amin. Rabbim kimseyi sevdiklerinden ayırmasın.:)) Hakikaten hediye almak işin en zor tarafı, yoksa öyle soğanlı, nohutlu romantik yemek hazırlamak benim için çocuk oyuncağı.:)) Bak yorumların arasında guloş, puzzle, maket, olta demiş. Damlacık ta güzel bir yazının linkini vermiş. Orda da yaratıcı fikirler var aslında.
kakaolusevgi dedi ki…
NİCE NİCE YILLARAAAAAAAAAAAA,EŞİNİZ İÇİN ABLACIM HEPBERABER İNŞAALLAH,ÇOCUKLARINIZ VE SEVDİKLERİNİZLE BERABER.
SÜPER BİR AKŞAM GEÇİRMENİZ DİLEĞİYLE :))))ŞÖYLE ROMANTİK :))
ASLICIM, sağol canım.:)) Çiğköfteden pasta, çok orijinal bir fikirmiş gerçekten. Ya da suşiden mi yaptırsam ben ne dersin?:))
KAKAOLUM, canım benim sağol. Güzel dileklerin için çok çok teşekkürler canım. İnşallah güzel bir akşam olacak. Romantizm konusunu bilemiyorum ama, ilginç olacağını garanti ederim.:))
anemon dedi ki…
doğum günü kutlu olsun enişte beyin
kız deme öylew eksik dilek demişsin en büyük sansın ben olmıyım falan filan adamı zorla yoldanmı cıkarcan bunlar antropoz zamanlarıondalar duygusallar bulur sanssız adama sansı allh muhafaza

mönüne koptm gene senin gibi bir karısı var daha ne hediyesi

pc konusundada kendilerinin dısarda işleri oldumuydu senin pc karsısında gecirdiğin zaman umurlarında olmaz laf işte artist bunlar

bu aksamın kamera arkasını istiyoruz yarın
Gamzeli dedi ki…
Canım, eşinin doğum gününü en içten dileklerimle kutlarım, nice mutlu yıllara sen ve çocukların ile birlikte...Öptüm seni...
uykucu dedi ki…
vayy iyiki doğmuş kocacğın. başak erkeği romantik olur, azıcık gerçek romantizm yapsan renklerin dedikleri gibi. yok benimki anca benim plandan anlar dersen bilememde bence her zamankinden farklı bir ortam hazırla şok olsun unutamasın ben sana değişik bir plan yolladım bak oku yerlere yat...
bidamlacik dedi ki…
benim orada sana verdiğim cevaba bak olur mu? :))

ve aaa,senin adam dünyanın en şanslı insanı. seni bulmuş işte,daha ne olsun??????
Bri; dedi ki…
bence en güzel hediye sensin yahuu..ama böyle bi günde bilem bilgisayar başındaysan tabii bozulmuş olması normal...erkekler çocuk gibiler yaa ilgi istiyolar napsınlarrrr...
Allah böyle nice nice doğum günlerini,evlilşk yıldönümlerinizi gösterir inşallaaaahhhh...
TATLI CADI dedi ki…
Canım benim, ilk önce eşinin doğum gününü kutluyorum.Allah daha nice mutlu yıllar versin ailece size.Haklısın erkeklere hediye almak oldukca meşakkatli bir iş, ben de her seferinde çok düşünürüm.Ama genellikle isteklerden önce ihtiyaçları düşünerek hareket etmeğe çalışırım. Ben de Emre'ye katılıyorum sevdiğin insanla yanyana olabilmek, aynı şehrin havasını soluyabilmek, hapşurduğunda " hep mutlu yaşa emi" diyebilmek,bir köşede kıvrılıp şekerleme yaptığında sesizce ve ona sevgiyle bakarak üzerini örtebilmek,yavrunla oynarken bir köşeden "sen ne iyi bir babasın ya hu" diyebilmek, elini tutabilmek her ikiniz için de en güzel hediyedir.Ben her duamda onun için evimizin direği başımızın tacıdır, onu başımızdan eksik etme Allahım diyorum.İşte belki de o, bunu bilmeden yaradandan iyliğini istemek de anlamlı bir hediye olsa gerek.
KUGUU dedi ki…
Esinin sansi! heeeeeeeep acik ve yaninda olsun INCEGULcgm, elleriniz hic ayrilmasin insallah.
Bencede eşine en büyük hediye sensin daha ne olsunki. Bayılıyorum yazılarını okumaya, keşkem yakın olsakda bizim canavar çocuklarıda kaynaştırarak rahat rahat konuşsak :)
Eşine seninle ve çocucuklarınızla geçireceği nice seneler dilerim. Herşey gönlünüzce olsun...
LoLa dedi ki…
Allah ömür boyu çocuklarınızla mutlu etsin sizi
nice doğum günleri kutlayın
bu günün şerefine pasta yerine bi baş soğan kırın çiğ köfte yoğurup tavana atın şappi şapiii!!!
İyiki kayınvaliden doğurmuş eşini o zaman.Nice nice mutlu senelere.En büyük ve anlamlı hediye sensin zaten.Ne gerek var başka bişeye:)
BALDAN TATLI dedi ki…
Allah uzun, sağlıklı, uzun ömürler versin sevdiceklerinle beraber. Demek eşinde nohut hastasıbenim ki gibi. Tridine bandım olayı ise süper.
HE CANLARIM, BİZİM KUTLAMA ERKEN BİTTİ. BASKET MAÇI VAR MALUM. OĞLUMUN ARKADAŞLARI DA BİZDE. E BİZ DE KALDIK YİNE BAŞ BAŞA.

CİVCİVİM, Sağol canımm.:))Kız yok bizimkinin hiiiç o taraklarda bezi olmaz. Yine de erkek milletine güven mi olur? Mönüyü beğendiysen buyur gel gülüm. Afiyetlen yiyek.:))

GAMZELİM, sağol gülümm, amin. Ben de seni çok öpüyorum.:))

FİGENİM, sağol canımm.:)) Bizimkinin başak olduğundan şüpheliyim ben biraz. Hani şu Çin Burçları vardır ya, onlardan herhalde bu adam. Sen anladın onu.:)) Yahu gelinim de gelinim.:((((((( Onu da anladın sen. Gönderdiğini dün okumuştum. Karnıma ağrılar girdi yeminle.:))

DAMLACIKIM, teşekkür ederim canikom. Ezberledim birazını.:))

BRIDGETİM, canım sağol güzel dileklerin için. İnşallah.:)) Ama ben onun için mesaj hazırlıyordum gülüm ya.. üstelik te doğum günüsü bu gün ve kendileri maç seyretmekteler oğluyla ve onun arkadaşlarıyla.:))

TATLI CADIM, canımm çok sağol, güzel dileklerin için.:)) Parmaklarından, ağzından bal damlamış. Ne kadar güzel bir yorum bu.:)) İşte herşey bundan ibaret. Sevdiğin adamın yanıbaşında olduğunu bilmek.:))

BENİM ZARİF KUĞUM, amin canımmm, inşallah. Sağol.:))

BÖRTLENİMİN GÜZEL ANNESİ, sağol canımm.:)) Keşke, dediğin olsa. Ne güzel olurdu valla. Maxi, Miniyle Tolgiş'e ders çalıştırırdı. Biz de çaylarımızı içer, sohbet ederdik.:))

LOLALOLAM, canımm sağol, inşallah.:)) Anam o zaman fonda İbraam Tatlıses'ten bişeyler olsun demi.. şappiiiii, Allah cezanı verecek.:))

ZİLSİZ ZARİFEM, Merhabalar tatlı kız.:)) Sağol canım, amin. Gerek yok dimi sahi?:))

BALDAN TATLIM ASLIM, amin canımm, güzel dileklerin için sağol.:)) Ay ben de bayılırım nohuta. Hele annem pişirince bi başka güzel oluyor.:))
Adsız dedi ki…
Canım konu ile alakasız bir yere yorum yazdım ancak kemoterapi tedavisi gören bu arkadaşa lütfen destek verelim


http://www.edasuner.com/cerrahpasa-hastanesine-devincigim-araciligi-ile-tam-destek/
SELIN dedi ki…
al bendende okadar senden buyuk hediyemi olur (yalniz onlar bize ayni seyi dese hediye almasa burun kiviririz ah su kadinlar)FILIZ
EDACIM, bu konuda duyarlı tüm arkadaşlar destek olacaklardır eminim. Mümkün olduğunca çok insana ulaşmak lazım.:))

FİLİZCİM, şekerim be doğru söze ne denir. Yok be güzelim, ben öyle hediye olmazsa surat murat yapmam. Hatırlamazsa burnundan getiririm o ayrı.:))
CaDı dedi ki…
Esin iyi ki dogmus ve iyi ki siz birbirinizi bulmussunuz:)

Bu ay Doca'nin da dogum gunu var, ayy ben ne yapicam simdik!!
CADILARIN EN GÜZELİ, sağol canım benim.:)) Doca için ne mi yapacaksın? Tabii ki nohutla pilav.:)) Şaka bir yana doğumgününü benim için de kutla lütfen.:))

Bu blogdaki popüler yayınlar

BİR ÇİFT KUŞ KANADIDIR MUTLULUK

SİGARASI YALDIZLI GELİYOR NAZLI NAZLI

AYA BAKTIM SENİ GÖRDÜM SANA BAKTIM AYI GÖRDÜM