HER GÜN SENİN OLSUN..


Tüketim toplumu olduk.. bu özel günler de sırf alışveriş çılgınlığını körüklemek için bahane uydurmaktan başka işe yaramaz.. gavur adetidir bunlar, boşverin.. demeyin ne olur..

Değmez mi?

Annelerimizin gözlerindeki ışıltıya.. dudaklarındaki gülümsemeye.. iki damla sevinç gözyaşına.. değmez mi?

Zaten neleri tüketip bitirmişiz.. senede bir güncük te annemiz için küçük bir hediye almışız çok mu? Elbette her gün anneler günü olsun.. ama, olabiliyor mu?

Ya minimini bebeklerimizin, bizim için hazırlıklar yaptığını görmek.. onların bizim için hediye alıp, onu köşe bucak saklamalarını görmemiş gibi yapmak.. onların heyecanlarını izlemek.. sorarım, hangi duyguya değişilebilir?

Bu gün vesile olsun.. kaybettiğimiz annelerimizi duayla analım. Bu gün vesile olsun.. uzaklardaki annemize telefon açıp hatırını soralım. Bu gün vesile olsun.. kalbini kırdıysak gönlünü alalım. Bu gün vesile olsun.. onların yüzündeki gülücüğün sebebi olalım.

Bu gün vesile olsun.. hem evlat, hem anne olmanın.. tadını çıkaralım.

Annesini yitirmiş veya bir sebepten ondan uzak kalmak zorunda olan arkadaşlarım başta olmak üzere.. hepinizin.. hepimizin.. anne olanların.. anne olacak olanların.. geleceğin annelerinin.. ya da anne olamayacak olanların.. yüreğindeki sevgi ve merhametten tüm çocuklara bir damla verebilen herkesin anneler günü kutlu olsun...

Yorumlar

palyanço dedi ki…
anneler günün kutlu olsun incegülüm :) oyle güzel anlatmıssın ki, soyleyecek tek söz bulamıyorum şu an :/ sanırım bizde gönderdiğimiz cicekle, uzaklardan da olsa annemin gözlerinin içini güldürebildik :) ynında olmak icin canatıyorum yeniden ;) anne olmak güzel şey :))
Deniz dedi ki…
Ben geç kaldım özür dilerim, çılgın anne fikrimincim günün kutlu olsun :) gelinlerinle ve belki de damatlarınla ve miniminnacık torunlarınla gelecekte de güzel günler seninle olsun :)
PERİLİ KÖŞK dedi ki…
gene ben, çok güsel ifade etmişsin arkadaşım ,nice anneler günlerine...
kurunane dedi ki…
bugün benim yokluğumda beni ağlatmak için hepiniz sözleştinizmi yoksa? seninde anneler günün kutlu olsun canım.
kumralada dedi ki…
evlat olabildik,kutladık anneler gününü annelerimizin,çok sevdik aslında hergün anneler günüymüş gibi de davrandık,hediyeler de aldık ona çilekli pastalarda yaptık ellerimizle...
...
acaba bizde anne olabilirmiyiz??
ben istiyorum artııkkk:)))
anneler gününüz kutlu olsun cicim ...
sevgiler...
CeRkeS KıZı dedi ki…
oyy bak gökhandan sonra sende de hüzün bastı..annesiz kalan dostlarımı düşündüm şimdi..yaş kaç olursa olsun aranılan tek sıgınak :( Allahım hepsine uzun ömürler versin..Anneler günün kutlu olsun aplam :) mucuks
Adsız dedi ki…
senin d ekutlu olsun canım benim
PALYANÇOM, ne mutlu size.. yollar, ancak bedenleri ayrı tutar, yürekler bir olsun yeter.:) Anne olmak en güzeli, biz hep diyoruz sana.:) Senin de kutlu olsun canım.:)

DNZİM, nereye geç kaldın.. bir yere mi gidiyon gene..:) Dileklerin bin katıyla senin için de olsun.. senin de anneler günün kutlu olsun canım.:)

PERİLİM, hep gel, gene gel.. gelmezsen ben gelirim.:)Nice anneler gününe sağlıkla, neşeyle, hep beraber inşallah canım.:)

KURUNANEM, sen niye yoktun bakiim.. niye bırakıp gidiyon bizi.:) Ama, annelerin gözü yaşlı olur dimi.. anneler günün kutlu olsun canım.:)

KUMRALADAM, merhabalar..:) Ne kadar güzel.. evlat olabilmek.. her gün anneler günü yaşayabilmek.. ne mutlu sana, ne mutlu.:) İnşallah anne olacağın günler de gelir hayırlısıyla.. şimdiden kutlu olsun canım.:)

ÇERKESİM, sen hüzünlenme.. sen hep gül.:) Rabbim sığınacak limanımızı yıkmasın.. onlara uzun ve sağlıklı ömür versin.. anneler günün kutlu olsun canım.:)

FATMAZEHRAM, senin de anneler günün kutlu olsun canım.:)
gazel vakti dedi ki…
Geçde olsa anneler gününü kutlarım. Çok güzel yazmışsın. Yazını daha okumadan karikatür etkiledi beni. Bu sene daha duygusal oldum annelik ve anneler günü konusunda yaşlanıyormuyum olgunlaşıyormuyum anlayamadım.
GAZELİM, sanırım, çocuklarla birlikte biz de büyüyoruz ve daha fazla anne olduğumuzun farkına varıyoruz.. ne güzel.. anneler günün kutlu canım.:)
cenebaz dedi ki…
Fikrişim, senin de anneler günün kutlu olsun.
renkler dedi ki…
Zaten tüketici manyağıyız, biraz da annelerimiz için tüketelim ne olmuş dimi? Hem ihtiyacı olan şeyler alınıyor. Yani zaten alınacak şeyler. Nice anneler günlerine. Allah bizi annelerimizden ve yavrularımızdan ayırmasın.
uykucu dedi ki…
ben daha tam annler günü yaşayamıyorum bücür pek bilmiyor ya hediyelerim hep eşimden.bakalım seneye daha bir bilinçli olur bizimki ve güzelce kutlarız ama sabah annemin evinde uyanınca bana sarılıp Ani dedi ya herşeye değerdi.birde sarkı öğretmiştim annem annem güzel annem diye başını ben söylüyorum o da al kollarınaaa diyor.seninde anneler günün kutlu olsun...
ÇENEBAZIM, senin de kutlu olsun canım.:)

RENKLERİM, şu sevgililer günü, ıvır günü, zıvır günü olaylarını ben de sevmiyorum.. ama, anneler günü başka.. bu gün hepimiz için çok özel sanırım.:)

FİGENİM, oy ne tatlıdır o şimdi.. yakındır başlar, babadan paralar ister.. hediyeler alır.. hele onu verirken yüzlerindeki o gurur ifadesi yok mu.. iyi ki anne olmuşuz be.:) Anneler günün kutlu olsun.:)
Aslı Cin dedi ki…
Deliye her gün bayram ya, bayılıyorum bu günlere, günümüz kutlu olsun heğimizin.
LoLa dedi ki…
zaten hep tüketiyoruz bir kez de annelere özel tüketelim:)onların yüzünde ufacık bir tebessüm oluşturabilirsek daha ne isteriz...
Gamzeli dedi ki…
ne güzel yazmışsın, çok duygulandım...
Seninde anneler günün kutlu olsun...
Ayçiçeği dedi ki…
Ben tüketimi zorlayan her özel güne karşıyım desem de hediye alınca ve verince mutlu olurum :D
Ne çelişki ama değil mi :))
Fakat çocukların emek harcayıp heyecanla verdikleri hediyeler bence en güzeli :)
İyi haftalar dilerim sana canım :))
ANDY dedi ki…
Tüm annerlerin anneler günü kutlu olsun. Senin dediğin gibi anneleri birgüne sığdırmak çok zor. Annesi yaşanlara sesleniyorum: Onların değerini yaşarken bilin ve sevip sayın, çünkü gittiklerinde hiçbirşey yapamayacaksınız!
Duygulandım bak şimdi. Hele dediğin gibi aldıkları veya hazırladıkları hediyeleri köşe bucak saklamaları gerçekten görülmeye değer. Anneler günü herkesin kutlu olsun
ASLICIM, senin de bu güzel günün kutlu mutlu olsun.:)Sana yorum bırakamıyorum.. error veriyor. Senden mi, benden mi kaynaklanıyor anlamadım canım.:)

LOLALOLACIM, onların yüzündeki tebessüm, dünyanın servetine değişilmez.. senin de anneler günün kutlu olsun.. geleceğin annesi.:)

GAMZELİ KIZ, sağol bitanem, senin de anneler günün kutlu olsun.. yarınların güzel annesi.:)

AYÇİÇEĞİM, haklısın ben de karşıyım ama, anneler gününe dokunma.. o başka.. kutlu olsun, mutlu olsun.. çocukların hep seninle olsun. Senin de haftan güzel olsun.:)

ANDYCİM, uzaklardan sana gülümseyen, güzel annene el sallamışsındır sen.. tesellisi olmayan bir şey için teselli veremem. Annenin ve çocuklarının annesinin günü kutlu olsun.:)

BÖĞÜRTLEN GÖZLÜ TATLI ÇOCUĞUN ANNESİ, bunun verdiği tat, başka hiçbirşeyde yok.. aşk meşk hepsi hikayeymiş.. en güzeli anne olmak.. anneler günün kutlu olsun.:)
Nesrin DERİNKUYU dedi ki…
Anneler günün kutlu olsun Canım
NESCİM, senin de anneler günün kutlu olsun.. güzel bir anne olman dileğiyle.:)
Adsız dedi ki…
gariptir ama Göktürk bütün gün bana annecimmm dedi :) sanki ezberletmişler gibi..halbuki sadece işi düştügünde söylerdi :)) varmı bundan daha güel hediye..hemde bedeva bak :))
çerkesim, yok ki.. bundan daha güzel ne olabilir.. tadını çıkartmak lazım bacım.:)

Bu blogdaki popüler yayınlar

BİR ÇİFT KUŞ KANADIDIR MUTLULUK

SİGARASI YALDIZLI GELİYOR NAZLI NAZLI

AYA BAKTIM SENİ GÖRDÜM SANA BAKTIM AYI GÖRDÜM