RÜYALARDA BULUŞURUZ


Günaydın günlük,

Hayırlar olsun anacım. Bi rüya gördüm ki valla ben bi şey anlamadım. Anlayan varsa beri gelsin.

Şimdi ben evimdeyim. Temizlik yapıyom. Başımda böyle pempe oyalı bi yemeni, altımda eşofmandan bozma bi paçavra, eynimde de bele salaş bi tişört gibin bişey. Yani tam kakulmuş kıvamını bulmuşum. Bi de, dane dane benlerü var yuzünde yuzünde .. dolamışım dilime artıkın allah ne verdiyse temizliyom. O esnada kapı çalınıyo. Kopüklü ellerimi üzerime kurulayıp gidip kapıyı açıyom.

Nınınınıııııı... Bizim koca.. yanında bele sarışın mı sarışın, mavi gözlü mü mavi gözlü, mini etekli mi mini etekli bi hatun kişi. Bakıyom bakıyom da hatunda bi boy var bak bak bitmiyo ki...

Ben bele salak salak bakarkene Koca açıklık getiriyo olaya. Hatun bak bu kızceyicin adı Alana (alanalar alsın inşallah.) Rusya'dan geldi. Bundan kelli beraber mutlu mesut bu evde yaşıycaz. Yanlış anlama hani sen çok yoruluyon ya.. temizliğiydi, yemeğiydi her bişeyi bu kızceyiz yapacak.(kızceyiz deyip durma şuna. bu 1 metre tırnağınan mı yapacak her bişeyi. biz anladık bunun ne iş yapacağını koca.sen yorma boşa çeneni.)

Bu arada ben en çok ta neye şaşırıyom biliyon mu? Nerden bilecen. Hiç konuşmuyom. Evet evet ben..ben yani İncegül ağzımı açıp tek kelime etmiyom. Zati en çok ta buna sinir yaptım sonra uyanınca..

Gururlu kadınım ben tabii. Bi dakka daha durur muyum orda? Durmam. Hemen o prezentabıl halimlen çıkıyom evden. N.Sultanın yanına koşuyom. Anam diyom anacım. Sarılıyom. Şok.. N.Sultan git diyo istemiyom seni. Anaaaa... İyi de niyekine? Noldukine? Sen benim borcamımı kırmışsın diyo. E Boncukçu Fadime alıcaan olsun. Kız ben sana söyleme demedim mi? Ahanda Sultan beni evlatlıktan reddetti. (töbe yarabbim. bana bak kız gmemuzin kişisi sakın sen de söyleme ha. alıcam ben onun aynısını. adım sakara çıktı zati. bizim de kendimize göre bi karizmamız var yanı...)

İşte günlük, ben tekrar dökülüyom yollara. Az gidiyom uz gidiyom vallaha da dere tepe düz gidiyom. Sonunda bele bi sahile geliyom. Geminin biraz daha ufağı bi şeye biniyom. Ama içersi hınca hınç. Herkes ayakta. Bi bakıyom koltuğun birinde Tan Sağtürk. Anaaaaa.... Kendisini pek beğenirim de söylemesi ayıp. Zati ben oldum olası sarı erkekleri bi beğenirim. (bkz.Göksel Arsoy, bkz.Brad Pitt, bkz.Benim Koca)

Sen kocayı bıraktığın gün git Tan Sağtürk'le karşılaş. Hemi de bi gemide. Eynindeki urbaya bak. Prezentabıl ötesi.Anam bendekine ne şansı denir bilmiyom ki. Keşke giyinip çıkaydın a benim alığım. Noluyo üstünü süsleyince gururun mu inciniyo.

Neyse efeeeem meğer çekim yapılıyomuş o gemiden bozma yerde. İsmail YK'nın yeni klibi... Sonra bu YK nın korumaları beni farkediyo... Bana doğru yaklaşıyolar. İzbandut gibin iki herif tutuyolar beni iki kolumdan. İndiriyolar gemiden. Bi taksiye biniyoz sonra. Hayır ben hala konuşmuyom biliyon mu? İnanabiliyon mu?

Ne istiyon sen bakiiiim YK dan diyolar bunlar bana (asıl o bizden ne istiyo allah allah. ben mi çıkıp bağırıyom şarkı söylüyom şeklinde allah belacığını versin(selamün kavlen), allah seni kahretsin, teneşirlere gelesin deyin.)

Neden sonra farkediyom ki taksinin ön koltuğunda Tom Cruise oturmuş bi yandan yavrusunun göbek kordonunu yemekte. Bi yandan da göbek atmakta fonda da YK nın şarkısı. Allahım nasıl bi işkence bu. Batsın bu dünya...bitsin bu rüya.

Sonra ben ağlamaya başlıyorum. Öyle ağlıyorum ki.. hönküre hönküre... Sonra uyandım ama nasıl yaşlar boşanmış gözümden. Kıpkırmızı olmuş gözlerim. Bayaa ağlamışım yani ben.

Günlükçüüüm, şimde ben bu rüyayı kocaya anlatsam.. kesin bi tarafın açık kalmış diycek. iyisi mi anlatmiyim di mi?

Bu gün de ağlayarak uyandık bakalım. Hayra yoralım, hayır olsun.

Yorumlar

ümran dedi ki…
Hayır olsun inşallah ağlamak gülmektir derler..Ne rüyaymış böyle yaw film gibi..Benim koca da, ben ev işlerinden şikayet ettikçe "sana rus bi yardımcı getircem,valla kendim için istemiyorum,sırf sen yorulma diye" der durur..Senin ki daha hızlı çıkmış :))
Limoncuuum hadi inşallah güleriz biz de... Yaa benim rüyalar böyle kısa metrajlı film gibin oluyo bazı bazı. Hatta uyuyup uyanıp devam ediyom valla bak.
Seninki de uyanık kendim için bişey istiyosam namerdim ayakları yapıyo.
acicikolata dedi ki…
aman diyim dikkat et koca bu Alana'ya 100 dolar daha fazla verip cifte vardiya calistirmasin.
bu arada senin blogger olma yazini yeni okudum, vesile olduysak ne mutlu.
Gayriyecim merhaba,
Valla ben bilmem bunun kardeşi de bi Rus kızıyla evli. Genetik bişey olabilir mi? Olabilir.
Dur ben gidip bi makyaj neyin yapiym.
ciceklibahce dedi ki…
Allah hayırlara çıkarsın:) Bu rusya işi seni çok kasmış be bacım:))
Çiçeklibahçe bacım,
valla rüyalarıma giriyo artıkın...
yok be anam bunlardan bişey olmaz. gider gider kürkçü dükkanına geri dönerler. Bu arada geldi mi seninki?
ciceklibahce dedi ki…
Yok kardeş:( Ben alıştım zati Helga esprilerine felan:)
acicikolata dedi ki…
arkadaslar oyle demeyin, benimki de u.s.a gidip duruyor, bulmasın kendine bir ruth marshall, şöyle döpiyesli şapkali filan
Anam anam globalleşiyoz falan derken rusu almanı amerikalısı en önce biz global global yaşıycaz galiba.
Ay ne komik olur ya biz burda dullar blogu açarız artık. Karadullar hani şu çiftleşirken erkeğini yiyen cinsinden. hehehe
Merhaba.:)

Bu rüya gerçekmi?
sahiden?
beni kopardı gülmekten.Gözümden yaş geldi.:))
Hiç konuşmadıysanız çıkmaz bir şey inş. Merak etmeyin.:P
Merhaba Sevgili Yağmur Damlası,
rüyalar gerçek olsa... halimiz perişanlık. Bi gece de şöyle normal bi rüya göriyim. Yok valla. Hepsi böyle abuk subuk. Konuşmayınca olmuyomuş mu? Heee bak bi de kızıyodum ben kendime...

Bu blogdaki popüler yayınlar

BİR ÇİFT KUŞ KANADIDIR MUTLULUK

SİGARASI YALDIZLI GELİYOR NAZLI NAZLI

AYA BAKTIM SENİ GÖRDÜM SANA BAKTIM AYI GÖRDÜM