ŞAM FISTIK SOSLU KİVİLİ KEK


Anaa… Bizim Fındık manken olmuş beaaa.

Sen şimdi sorarsın Fındık kim? deyin. Özü sözü bir, temiz yürekli, dünya güzeli sıkı dostum. Böyük gocuman sexü baaaayan. Biz bu Fındık kişisiynen az akşam dedikodusu yapmadıydık. Bütün otobüs durakları şahittir. Ulen biz o durak sohbetlerini kitap yapalım, best seller olmazsa namerdim. Fındıkçıııım hiç sakınmaz sözünü. Pat küt söyleyiverir de böööle kalakalır o lafı hakedip alan şahıslar. Hatta bazı bombaları artık ne kadar derine işlemişse taaa halen söküp çıkaramamıştır kimisi. İşte bu bedeni gibi kalbi de kocaman güzel gözlü kız manken olcekmiş. Hakkında en güzeli en hayırlısı olsun canım arkadaşım. Günlük bak bu Fındık bacı uzak diyarlara gidecekmiş. Gidip te bizi unutursa hatırlat ta çok küselim tamam mı?

İsmail YK diye bi çocukcağız var bilen bilir. Bu yavru Alamanyalarda doğmuş büyümüş. Sonra memleket hasretiyle mi yoksa dur ben Alamanlara yeterince eziyet ettim, gidip biraz da kendi yurttaşlarımı şoktan şoka sokup gavur işkencesi neymiş gösteriyim zihniyetiyle mi bilinmez, güzel Yurdum’a dönmeye karar vermiş bi şahsiyet. Bu kardeşimizin bi şarkısı var adını burada yazamıycam ancak o şarkı içerisinde dokuzyüzellisekiz kere tekrarlıyo zati herkes biliyodur. O şarkıya değil takıntım Allah beterinden saklasın kendi buldu yazık sonunda attığı şeyi. Akşam temizlik yaparkene dedim müzik dinliyim eccük. Açtım bi müzik kanalı toz alıyom. Anaa o da ne? Bu çocuk oturmuş bi meyhanede tahta bi masaya, masanın üzerinde Allah ne verdiyse işte… Kendinden geçmiş yumrukluyo masayı. Kendini savuruyo ordan oraya . Bi yandan da şarkı söylüyo.

Bendeniz bezi mezi elimden bırakmış trans halinde tv ye bakıyorum. O esnada yaşlı adam takılıyo gözüme. Zavallıcık yüzü allak bullak olmuş. Ne yapacağını şaşmış bi halde arada sakin yavru der gibi omzuna dokunuyo kahramanımızın. Allah kimseye akıl noksanlığı vermesin deyi geçiriyo içinden kuvvetle muhtemel. Ya da ulen ne yapsam da kaçsam buradan bi sakata gelcez ya hayırlısı şeklinde bi tırsma vaziyetinde. Bu yaştan sonra neyine senin klip mlip otur torun tombalağınla oyun oyna evde şeklinde pişmanlık içerisinde. Ammaaaaa son pişmanlık fayda vermiyo işte. Düşmüş bi kere .


Bu arada bi de kız var ama o tek başına. Almış kendini gitmiş, bi odaya kapanmış ağlayıp duruyo. Zati bizim İsmail de ondan çırpınıp duruyo. Nasıl bırakırsın beni deyin zıvanadan çıkmış vaziyette.Niye düşünmüyon be kızım bu çocuuu terk edersem kafayı yer mi? Sonra bi klip çeker de zavallı yaşlı amcaynan evinde temizlik yapan kadıncağızın bütün somun ve civatalırını gevşetip zati bi lokma olan aklını alır mı? E be kızım. Sonunda klip bitiyo da zavallı yaşlı amca ve ben kurtuluyoz çok şükür.

Allahım nolur bu vatan evladı şarkı klip işlerinden uzak dursun. Alamanya’ya kesin dönüş yapsın. Amin.

Gece bi yarı olmuş, benim Maxi Yavrus anne bana şamfıstık soslu kivili kek yapar mısın dedi. Bünyeye uyku hakim olmuş zati, yorulmuşum biyandan. Yaparım yavrus demişim. Bi de dalga geçiyo anneyle. Al bakalım sana kivi. Afiyet olsun şekercim.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

BİR ÇİFT KUŞ KANADIDIR MUTLULUK

SİGARASI YALDIZLI GELİYOR NAZLI NAZLI

AYA BAKTIM SENİ GÖRDÜM SANA BAKTIM AYI GÖRDÜM