ÇITIR SEVGİLİ YAPTIM ÇATLAYIN



Merhaba günlük,

Yoğun ve yorucu bir iş gününün ardından nihayet evimdeyim. Bu gün firmanın birinden kadınceyizin biri aradı. Ama var ya kadında bir tatlı dil var anacım.. pitondu, engerekti, boğaydı cümle yılanı toptan deliklerden çıkarır, yola getirir de kapısına kul köle yapar alimallah. Biz kadınla bi sohbet bi muhabbet. Zoru mal almak. Potansiyel müşteri namzet aday adayı. Neyse ben kadından pek bi hoşlaştım. Kanım ısındı. Hatta kaynadı. Bi ara size anne diyebilir miyim diycektim nerdeyse. O derece yanı.

Kapattık telefonu. Hemen o bölgedeki müşteri temsilcimi aradım. Araştır bakalım dedim. Öyle ya. Yine de bi bakmak lazım.
Anaaaa... aradı bizim temsil yeteneği pek kuvvetli arkadaş beni. Dedi bu apla dolandırıcının önde gideniymiş te kimse tutamazmış kendisini. Yani Sülün Osman bile masum kalıyomuş bu çok ballı aplanın yanında.

Ana fikrimiz şudur ki, kendi hayatında istediğin kadar kazık yiyebilirsin. Emmeeee sözkonusu işin olduğunda tedbiri elden bırakmamak lazımdır.
Bu akşam beni almaya kim geldi bil bakalım günlük? Hayır canım koca diil. Maxi yavrus. Niye şaşırıyon ki? Benim minik bebem 14 yaşında bi delikanlı artık. Boyu boyumu aşmış. Maaşallah deyim ben ona.

Nasıl da geçiyor günler böyle ışık hızıyla. Daha dün sanki kucağıma ilk alışım bu yavruyu. Miniminnacık bişeydi. Diğer bebeler bunun yanında tombik tombik görünüyodu. Ulen bu ne? Enik gibin bişey. Çirkin bi de. Kesin karıştı başka bebeynen.

Sonra bu bi serpil. Bi şişmanla. 4 aylık falan hiç unutmam doktorumuz perhiz yaptırıcez çaresi yok dedi. Anam çocuk bişey yemiyo ki ne perhizi. Manken mi olcek yavru. Aman doktor canım gülüm doktor ne diyon. Anne sütü emiyo bu camış. Başka bişey vermiyom. Ahanda sana onu sormaya geldiydim zati. Ne yediriyim diye. Ama bunu bi görücen sen kat kat her bi tarafı. Bi de güzelleşti ki. Çirkin ördek yavrusu kuğu oldu sankim. Eeee şimdi diycen kuzguna yavrusu kartal görünür. Yok öyle diil valla.

Neyse işte bu benim oğlus beni almaya gelmiş te annesi yesin onu. İşyerindeki arkadaşlar incegül hanım kardeşin gelmiş seni almaya şeklindeki iltifatlarıynan bana moral takviyesi yaparak uğurladılar sağolsunlar. Ben de dedim kardeşim değil çıtır sevgili yaptım kendüme. Benim Pınar Altuğ'dan ne eksiğim var yaniii. Eksiğim yok fazlam bile var.Biz sarmaş dolaş geldik evimize oğlusumla. Allah herkese nasip etsin kardeş. Böyle başka bişey bu.

Allaha bin şükür öyle ergenlik problemlerimiz de pek yok. Küçükken pek yaramaz olan bu yavrusum büyüdükçe uslu, akıllı bi çocuk oldu. Biraz kardeşi huysuzluk ediyo işte. O da kıskançlığından. Herkes gider mersine bizimkiler de bi başka tarafa. Küçük büyüğü kıskanır bizim evde. Benim akıllı yavrusum da kardeşini idare ediyo sağolsun. Çooook sabırlı davranıyo billa. Teşekkür ederim benim yakışıklı oğlusum.

Dur bi günlük. Bizim komşu kızı Düriye geldi. Bi tabak tatlı getirmiş bana. Kız didim sen mi yaptın? Yok didi. Zati ihtimal vermediydim. Bu Düriye'yi ben bizim Mini Yavrusa alacaktım aslında. Ama dürüstlük timsali, eşsiz komşum Zumi didi ki, kız napçan bunu alıp ta.. hiç bi iş yapmaz, tembelin tekidir. Bi de pasaklıdır üstelik. Ossun kız Zumi didim. Oğul sevmiş bunu. Gönül bu konuyo işte. Zati bizim Mini Yavrus ayran gönüllüdür. Şimdi başka birini seviyo. Düriye nasıl kurtulur acep.

Neyse günlükçüüm ben bi tatlımı yiyim de kendime geliyim.



Yorumlar

ANDY dedi ki…
Biraz geç oluyor (yaklaşık 14 yıl) Allah analı babalı büyütsün :) Ne güzel yaş farkınızda az. Ben ve Doca eşlerimizi kandıramadık çocuk için daha :( Eskiden erkekler çocuk istemezdi şimdi bayanlar! Ama en sonunda atacak tepem bir katakülle yapacam, sonra palyanco hamile :)) Cok hınzır gördüm kendimi :))
Mutluluğunuz daimi olsun
Sevgili andy,
Güzel dileklerin için sağol. Valla şimdiki kızlar kariyer diyor da başka bişey demiyor. Çocuk ta yaparız kariyer de aslında.
Valla iyi fikir gibi görünüyo aslında şu senin hınzırlık işe yarar mı bilmem.
Allah size de çoluklu çocuklu uzun ve mutlu bir yaşam versin.
Ayçiçeği dedi ki…
Ben de görürüm inşallah o günleri:)
Daha çoook var. Ama zaman da çabuk geçmiyor değil :)
Demek sizin mini kıskanıyor maxiyi. Bizde herkeste olduğu gibi büyük küçüğü kıskanıyor. Ama ufaktan da birtakım sinyaller gelmeye başladı, abiyle beni sarmaş dolaş görünce.
Ayçiçeğim,
Ne sarmaş dolaşı. Biz yanyana oturunca bile kıyamet kopuyo. Niye onun yanına oturmuyomuşum. Heeee bi de son takıntısı niye ben önce onu doğurmamışım. Yani kıskançlıkta sınır tanımıyo.
Valla bacım bir gün gibi geçiyo. Bi bakmışsın senin bıcırıklar kocaman adam oluvermiş. Allah o günleri sağlıkla görmeyi nasip etsin.
ciceklibahce dedi ki…
Aman maşallah diyeyim ana-oğula:)
Birde darısı başıma:)
Amin çiçeklibahçem. İnşallah sende yaşarsın bu güzel duyguyu.
Adsız dedi ki…
bizlerede kısmet olurmu acep büyüdüklerini görmek.gerçi kızım seneye ana sınıfa başlıyor.bu bile benim için mucize. :)
yaşlanıyorum artıkım sanırım.

suzem

Bu blogdaki popüler yayınlar

BİR ÇİFT KUŞ KANADIDIR MUTLULUK

SİGARASI YALDIZLI GELİYOR NAZLI NAZLI

AYA BAKTIM SENİ GÖRDÜM SANA BAKTIM AYI GÖRDÜM