SENİ LEYLEKLER GETİRDİ YAVRUM.


Canım günlük.

Bak yine ben. Midem düzeldi biraz. Zati ben de öyle domuz bi bünye var ki hayatta hastalık yapışmaz bana. Maaşallah deyim kendim kendime. Allah dağına göre kar veriyo. Düşünsene ben hasta olsam evdeki 3 erkeğin hali nice olur. Aç bilaç, pislik içinde kalır yavrucaklar. Anam bunlar bi donlarını bilem çıkardıkları yerden alıp koymazlar. Ahanda orda manda pisliği gibi bırakıverirler tombalacık bi şekilde orta yerde.

Anam anam.. Belediyenin imha ekipleri kapıya gelmiş. Bizim eve çöp ev muamelesi yapıyolar. Pissiniz siz pis işte deyin hoparlörden bi de bağırıyolar. Düşünmesi bilem korkunç. Sen uğraş didin 6 sene bi imaj yarat. Sonra gelsin belediye ulen 1 hafta hasta yattın diye bütün mahalleye rezil etsin seni.

Kırk yılın başı Cuma ya free friday hesabı işe gelirken çektik kotun altına spor ayakkabıyı. Toplantı varmış bu gün de. Ne şans. Ben de çıkmayıveririm odamdan. İşim çok zaten.

Şans dedim de sabah gelirken bizim Zumi bakkala uğradı. Şu kanadı var uçamaz peteği var bal yapamaz zımbırtısından almak için. O da alamaz bunları aslında da mecburen n'apsın yani. He böyle tipler vardır. Alamazlar o zımbırtıyı da ona buna dil dökerler. Tabiiiii. Ben de bunlardan biri olduğumdan biliyom. Ben de kapıdan bakıyom buna. Girmem ki içeri banane. Adam raftan indirecek bi tane.. uzanıyoooo.. anaaaaaa... peteklisi, kanatlısı, yandan çarklısı hepsi iniverdi aşaaa. Bak bi de uçamaz diyoduk. Gülüyorum doğal olarak. Pastanedeki amca da diyo ki muhtemelen içinden.. delirdi zahir kızceğiz sokak ortasında kendi kendine gülüp duruyo. Anam bu çıktı dışarı alı al moru mor. Didim tanımıyom ben seni. Ahanda burda ilk defa görüyom.

Akşam bi yandan ağrıyan ve bulanan midemle uğraşıyorum. Bi yandan da bizim Mini Yavrusun 30 puanlık uzman sorularına cevap yetiştirmeye çalışıyorum. Bu çocuklar dakikada kaç soru sorabilme kapasitesine sahipler çok merak ediyorum günlük. Bu arada biz onun yatağında yatıyoz uyuycak artık. Önce iltifatlarla başladı yavru.

Anneeee...senin saçların çok güzel heeeee...

Teşekkür ederim yavrum. (Sen böyle elliyom diye yoluk yoluk etmesen daha da güzel olabilirler.)

Anneeeee....beni gıdıklasana.

Uyuyalım mı artık bak geç oluyo hem ben senin gibi genç miyim? Yoruldum.

Olur mu annecim sen çok gençsin. Arkadaşlarımın anneleri hep ananem gibi yaşlı.

Ay çok mersiii. (Bu çocuk dedikodu yapmayı nerden öğreniyo acep. Hayır bu yavru yüzlerine karşı da söyler yani. Sağı solu pek belli olmaz. )

Anneeeeee...ben en çok aileden seni seviyom..bi de ananemi.. çünkü ananem olmasaydı sen olmazdın..sen olmasaydın ben olmazdım.

Ben de seni çok seviyorum yavrum. (Babanın da ufak bi katkısı olduydu çocuuuuuum zamanında.)

Anneeeeee....

Heeeeeeeee...... (Uyusana yavrum yaaa. Bak sabah yarım saat inletiyonuz zati beni )

Şimdi sen beni doğurdun ya. Karnını kestiler aldılar. İyi de ben karnına nerden geldim. (Oha be yavru napçan o kadar detayı. Akıllı bi cevap bul çocuuu hayal kırıklığına uğratma)

Ehem..şey...kem..küm..heee...sen şimdi melaike idin. Cennette idin. Oradan karnıma geldin. (Aferin ne kadden akıllı bi cevap tebrik ediyom seni. Olsun en azından kazasız belasız bu soruyu atlattık.)

Peki niye ki? (Nasıl niye yaaaaa düşün düşün..iyi bi manevra seni burdan çıkarır.)

Yavrum biz işte dua ettik bööööle senin gibi güzel gözlü (ve çok soru soran) bi çocuuumuz olsun diye. Allah ta seni bize gönderdi.

Tamam da anneciimmmm. İçeri nasıl girdim.? Karnına nasıl girdim ki? (E yok artık. Elinin körü. Parmak kadar bebeye cinsel bilgiler dersi mi vercez bu yaştan sonra. Yerim psikolojisini.)

Sen artık uyu yavrum bunları daha sonra konuşuruz.

Zamane çocukları işte böyle günlük. Ben uzunca bi süre annemlerin beni evlat edindiklerini zannettim. Sonra biraz daha kafam çalışmaya başlayınca lahananın içinden çıktığım gerçeğine inandım. (Amma çalışmış kafa da hee) Big brother bi çantadan çıkmıştı. Center brother'ı Denizler Fatihi babam yurtdışından getirmişti. Amma Small brother doğduğunda tüm gerçeği biliyodum. E artık genç kız olmak üzereydim yani.

Hadi günlük ben şimdi işlerime dönüyorum. Görüşücez yine.


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

SİGARASI YALDIZLI GELİYOR NAZLI NAZLI

BİR ÇİFT KUŞ KANADIDIR MUTLULUK

AYA BAKTIM SENİ GÖRDÜM SANA BAKTIM AYI GÖRDÜM