HAYDİ MİLLET ÇOCUK YAPALIM...


Bu yazı çooook hoşuma gitti. Paylaşmak istedim.

Gerçekten çocuk yapmak için hazır mısınız? testimizi uygulayın

Pisletme Testi: Çikolata, fındık ezmesi yada fıstık ezmesini alın ve oturma odasındaki perdelerin, koltuğun ve halının üzerine sürün. Şimdi yeni suladığınız çiçek saksısını devirin ve çamurun her yere bulaşmasını sağlayın. Daha sonra boya kalemleri ile duvara güneş, ay ve çöpten adam resimleri çizin. Son olarak koltuğun arkasına yarım yenmiş yemek kalıntıları bırakın ve bir hafta orda bırakın.

Oyuncak Testi: 200 parçalık bir lego kutusu alın (Eğer lego bulamazsanız, çivi yada kırık şişe parçaları da kullanabilirsiniz.) Bir arkadaşınızdan rica edin bunları evin her tarafına dağıtmasını isteyin. Gözlerinizi bir eşarp ile kapatın ve banyoya yada mutfağa gitmeye çalışın. Sakın bağırmayın (sesiniz gece çocuğu uyandırabilir).

Alışveriş testi: Bir veya iki tane küçük hayvan ödünç alın (bizim önerimiz keçi bulmanız) ve onlarla birlikte bir alışveriş merkezine gidin. Her zaman gözünüzün önünde olmalarına dikkat edin. Yedikleri yada zarar verdikleri her şeyi arkalarından ödeyin.

Giyinme testi: Bir yerlerden kocaman, mutsuz, canlı bir ahtapot bulun. Küçük bir file torbayı üzerine giydirmeye çalışın ve tüm kollarının içerde kalmasını sağlayın.

Yedirme testi: Büyük plastik bir sürahi bulun. Yarısını su ile doldurun. Tavana bağlı kalın bir ip ile bağlayın. Sürahiyi sallamaya başlayın. Şimdi bir kaşık dolusu çorbayı sürahinin ağzına doldurmaya çalışın. Bunu yaparken uçak geliyormuş gibi sesler çıkarın. Son olarak sürahinin içindeki herşeyi yere boşaltın.

Gece testi: Bir yastık kılıfının içine kum doldurun ve suyun içine batırın. Akşam saat 8'de bebekle (kum torbası) ile dans etmeye ve ninni söylemeye başlayın. Saat 9'a kadar devam edin. Bebeğinizi yatağa yatırın ve alarmınızı saat 10'a kurun. Alarm çalınca tekrar bebeği kucağınıza alın ve bildiğiniz tüm şarkıları söylemeye başlayın. Bir düzinede kendi kafanızdan uydurun ve sabah 4'e kadar devam edin. Alarmı bu sefer 5'e kurun. Kalkın ve kahvaltı hazırlayın. Bu testi 5 sene kadar sürdürün. Neşeli ve mutlu görünün.

Fiziksel Test(Kadınlar için): Kocaman bir yastık bulun ve içini kuru fasulyeler ile doldurun sonrada tüm elbiselerinizin önüne bu yastıklardan dikin. 9 ay kadar orda kalmasını sağlayın. Sonra fasulyelerın 10 da 1 ini yastıktan çıkarın.

Fiziksel Test(Erkekler için): En yakın eczaneye gidin. Cüzdanınızı tezgahın üzerine bırakın. Asistana istediğini almasını söyleyin. Şimdi en yakın markete gidin ve maaş çeklerinizin direk kendilerine yatması için gerekli işlemleri başlatın. Bir gazete alın ve evinize gidip son defa sessizlik içinde okuyun.

Final testi: Çocukları olan bir aile bulun. Sabır, disiplin, tolerans, tuvalet eğitimi ve çocuğun masa terbiyesi üzerine bir söylev verin. Kendilerini nasıl geliştirmeleri gerektiğini anlatın. Çocuklarını asla başı boş bırakmamaları gerektiğini söyleyin. Tadını çıkarın. Bu belkide bütün cevapları bildiğiniz son an olabilir Eğer hala hayatta iseniz, çocukların ayaklarından tavana asılması gerektiğini, uyutmak için uyku ilacı vermenin fena fikir olmadığını, yemek yemeden ne kadar yaşanabileceğini, Filistin askısının nasıl bir şey olduğunu, başka bir ülkeye kaçmayı DÜŞÜNMÜYOR iseniz , TEBRİKLER! çocuk yapmaya hazırsınız demektir.

Fikrimin ince gülü şudur ki: Çocuk eğitimi ve psikolojisiyle ilgili okuduğunuz bütün o şeyleri unutun. Çünkü çocuğunuz kendine özel. Ondan dünyada bir tane var. Tepkileri, davranışları elbette farklı olacak. Her şeye hazırlıklı olmalısınız. Duyguları, düşünceleri, korkuları herşeyiyle kendine has bir kişilik o. Küçük bir insan...
Not 1: Bu posta ilham kaynağı olan Gurbet Kuşları'na selamlar.
Not 2: Palyanço ve Cadı'nın ulaşamayacağı yerde saklayınız. (Yan etki yapabilir.)
Not 3: Çocuk sahibi olmak dünyanın en zor ve en güzel şeyidir. (Bunun altına kaşe ve imza basarım.)

Yorumlar

palyanço dedi ki…
anaaaa!!!! burada neler oluyoo.. valla yakaladım sizi :)) ama haksızlık buuu :(

büyük bir zevkle okudum son iki postu da bir cırpıda veee.. diyorum kii..

ben simdi ne yapıcaaammm!!! :))
kurunane dedi ki…
e bu yazıyı niye 7 sene önce yazmadın :))
PERİLİ KÖŞK dedi ki…
Çok güzelmiş ya ,ve ne kadar gerçekçi tüm bunlar,az önce ayağıma çok fena sivri bi oyuncak battı,sandalyemin altındaki minderden ezik bir çikolata çıktı,ama ben genede onları çokkkkkkkkkk seviyorum:))))
Palyançocuuuum. Yakalandık eyvah. E ben ne diyim şimdi sana. Güzel bişey yapıcaaandan eminim şeker...

Kurunanecim, başına gelecekleri önceden bilmek iyi bişey diildir canikom. Yaşa ve gör heehehe...

Periliköşkçüüm. Ayaklarımızın altı delik deşik olsa da, evimizin her tarafı çikolata, meyve ve bilumum lekelerle dolsa da onların sevgisi her şeyi unuturuveriyooo.

Öpüyorum sizi.
Ayçiçeği dedi ki…
Son cümlenin altını çiziyorum ben de:)

Valla bizde oyuncak konusunda herşey kontrol altında. Oyun bitince zabıta gibi başlarına dikilip toplatıyorum. Benim 18 aylık miniğim bile oyun parkından çıkmak isteyince oyuncakları kutusuna doldurmaya başladı:)

Fakat bizde kabus olan yemek saatleri. Benimkiler tok evin aç kedileri. Bıraksan günlerce birşey yemeden yaşayacaklar:(
Hiç iştahları yok. Büyünce değişir mi acaba?
Ayçiçeği dedi ki…
Aynı anda yorum göndermişiz :)))
kurunane dedi ki…
e yaşadım ve gördüm zaten. biri 6 yaşında diğeri 2.5 yaşında. o yüzden 7 sene önce dedim.
Ayçiçeğim,
Sen de erkencisin anlaşılan. Günaydın diyim sana. Afferin o minik çekirdeğe be. Oyuncak toplarmış o bezelye parmaklarıyla.
İştah konusu biraz muallakta. Kimi büyüyünce çok iştahlı oluyo. Kimi aynen devam. İncecik kalacaklar işte ne güzel.
Öpüyorum canım.
Kurunanem,
Bilmez miyim.. şu tatlı kızınla ilgili postunu okurken ayy ne güzel benim de bi kızım olaydı. Böyle içli, duygulu diye.. Espirik ettum daaaa.
Kurunane,
imrendim yazacağğdım. Unutmuşum. Daha çayımı içmedim ya ondandır. Bi de elmalı kurabiye olaydı yanına.
CaDı dedi ki…
Anaaaaa!! Kahkahayla postunu okudum ve "anaa" yazdıktan sonra Palyanço'nunda aynı tepkiyi verdiğini görüp bi daha güldüm:)))

Bunu Doca ve Andy'ye okutmak lazım asıl:) Desene bu son gülüşlerimiz olacak, yandık ki ne yandık! Eyvah , eyvah!! He bide bu arada MERHABA:))
Merhaba Cadıcım,
Daha çooook gülüşleriniz olur canım. Hade bakalım ikinizin de iyi haberlerini bekliyorum.
Hehehehe
ANDY dedi ki…
hiçbir güç bizi kutsal vazifemizden geri döndüremez. Biz bu yola baş koyduk :) Fikriminincegülü haberi alınca ilk sana haber verecem :) hihihi :)
Andycim, valla bu haberi almaktan büyük mutluluk duyarım. Çifte mutluluk...

Bu blogdaki popüler yayınlar

BİR ÇİFT KUŞ KANADIDIR MUTLULUK

SİGARASI YALDIZLI GELİYOR NAZLI NAZLI

AYA BAKTIM SENİ GÖRDÜM SANA BAKTIM AYI GÖRDÜM